Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ...ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ? ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

Τι λένε οι ουρολόγοι
Πότε ένας άνδρας χάνει την... παpθενιά του;


Πότε ένας άνδρας χάνει την... παpθενιά του;Οι άνδρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν διαθέτουν παρθενικό υμένα, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβει μία γυναίκα –από ανατομικής άποψης– αν ένας άνδρας είναι παpθένος ή όχι.
Σύμφωνα όμως με τους ουρολόγους, σε λίγες περιπτώσεις στις πρώτες σeξουαλικές εμπειρίες συμβαίνει διάρρηξη του χαλινού, μιας μικρής μεμβράνης που υπάρχει μεταξύ ακροποσθίας και βαλάνου και η οποία αποτελεί ένα είδος ανδρικής παpθενιάς.
Όταν ο χαλινός είναι κοντός, τότε το απότομο τράβηγμά του προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της στύσης και της σεξουαλικής επαφής μπορεί να σκιστεί και να υπάρξει μία μικρή αιμορραγία. Η αιμορραγία αυτή είναι ελάχιστη και δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη της ρήξης του παpθενικού υμένα στις γυναίκες.
Αν ο χαλινός είναι αρκετά μακρύς, δεν σκίζεται, οπότε δεν μπορεί να καταλάβει κανένας αν ο άνδρας έχασε την παpθενιά του.
Πάντως, σίγουρη απόδειξη ότι για κάποιον είναι η πρώτη φορά αποτελεί η έκφραση που έχει στα μάτια και το πρόσωπο καθ' όλη τη διάρκεια της επαφής.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...