Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Συνάντηση του Βουλευτή  Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων για τα οδικά δίκτυα του Νομού.
Τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων επισκέφθηκε ο Βουλευτής  Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εξέλιξης των οδικών δικτύων που αφορούν στον Νομό Πέλλας.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το οδικό άξονα Έδεσσα – Γιαννιτσά – Θεσσαλονίκη και τη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό.
Ο κ. Σταμενίτης αναφέρθηκε, πρωτίστως, στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης των απαιτούμενων διαδικασιών για την κατασκευή του οδικού άξονα Έδεσσα – Γιαννιτσά – Χαλκηδόνα, ώστε με την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ το έργο να μπορέσει να ενταχθεί και να ξεκινήσουν οι εργασίες ή να ενταχθεί ως έργο «γέφυρα» μεταξύ αυτής  και της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
Επιπλέον ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοϊδη την έγκριση της μελέτης για την νέα χάραξη  της οδού Γιαννιτσά – Αλεξάνδρεια – Νησέλι, και του 3ου  κομματιού Βέροια – Νάουσα, ώστε ο Νομός να έχει ολοκληρωμένη σύνδεση με την Εγνατία Οδό.
Τόνισε επίσης στον Υπουργό ότι στο ζήτημα των οδικών δικτύων ο Νομός Πέλλας είναι αδικημένος, καθώς στερείται ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου, με αποτέλεσμα η μετακίνηση των πολιτών τόσο για τις εσωτερικές διαδρομές όσο και για τις διαδρομές προς τα μεγάλα αστικά κέντρα να απαιτεί περισσότερο χρόνο, ταλαιπωρία και παράλληλα δεν εξασφαλίζεται η απαιτούμενη ασφάλεια.

Από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοίδης επισήμανε ότι το Υπουργείο εξετάζει θετικά τις προτάσεις του Βουλευτή και αναγνωρίζει πράγματι την μεγάλη σημασία που έχουν για το Νομό τα εν λόγω έργα. Τόνισε μάλιστα στον κ. Σταμενίτη ότι, τα ζητήματα των οδικών δικτύων του Ν. Πέλλας βρίσκονται στις προτεραιότητες του Υπουργείου.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...