Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΖΑΝΓΚ ΓΙΜΟΥ.

Kαταζητείται o Zανγκ Γιμού
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης έκανε περισσότερα παιδιά από όσα επιτρέπονται και διώκεται ποινικά! 
Όλες αυτές τις εξωφρενικές νομοθεσίες που εφαρμόζει από χρόνια η Κίνα ήρθε η στιγμή να τις αντιμετωπίσει κι ένας καλλιτέχνης που γνωρίζουμε καλά.
 O λόγος για τον σημαντικό σκηνοθέτη Ζαν Γιμού ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές αναζητείται από Kινέζους αξιωματούχους όχι γιατί προκάλεσε μέσω της τέχνης του αλλά γιατί προκάλεσε με την προσωπική του ζωή. Ο σκηνοθέτης σύμφωνα με πληροφορίες του διεθνούς τύπου παραβίασε τους κανόνες του οικογενειακού προγραμματισμού που ορίζει η κινεζική νομοθεσία και δεν τήρησε το νόμο που επιβάλλει ένα μόνο παιδί σε κάθε οικογένεια.
   Ως αποτέλεσμα οι αρχές τον αναζήτησαν στο κέντρο της πόλης Wuxi (είναι η πόλη καταγωγής της συζύγου του, Τσεν Τινγκ) καθώς φήμες αναφέρουν ότι έχει αποκτήσει επτά παιδιά με τέσσερις γυναίκες. Και μπορεί οι αρμόδιοι υπάλληλοι να ανέφεραν ότι δεν τον έχουν ακόμα εντοπίσει, ωστόσο, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν ο Γιμού θα χρειαστεί να πληρώσει στην κυβέρνηση πρόστιμο που φτάνει τα 160 εκατομμύρια γιουάν δηλαδή το αστρονομικό ποσό των 16,3 εκατ. στερλινών...
   Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης σπουδαίων ταινιών όπως το Σήκωσε τα κόκκινα φανάρια, ο Ηρωας, το Κιου Ζου: Μια Γυναίκα της Κίνας, το Να Ζεις, τα Ιπτάμενα Στιλέτα, αλλά κι εκείνος που υπέγραψε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008 το τελευταία διάστημα είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας ακόμα ιστορικής ταινίας με τίτλο Return. Μάλιστα οι αρχές υποστηρίζουν πως προκειμένου να τον εντοπίσουν έχουν στείλει περισσότερες από 10 επιστολές στην εταιρία παραγωγής του αλλά δεν πήραν απάντηση.
   Η πολιτική του ενός παιδιού ανά οικογένεια καθιερώθηκε στην Κίνα στα τέλη της δεκαετίας του 1970 διότι θεωρήθηκε ο καταλληλότερος τρόπος να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή, οι αρχές αποκάλυψαν ότι μελετούν σχέδια για να χαλαρώσει περαιτέρω η πολιτική του ενός παιδιού - η οποία επιτρέπει σε ελάχιστες κοινωνικές ομάδες να έχουν περισσότερα από ένα παιδί. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...