Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ!

Καλλιτέχνες δημιουργούν απίστευτες εικόνες με ζωγραφική σώματος [εικόνες]

Η ζωγραφική σώματος είναι μια επίπονη, αλλά καταπληκτική διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, 3 καλλιτέχνες, ο Jean Paul Bourdier, η Alexa Meade και η Emma Hack, ενσωματώνοντας διάφορες τεχνικές με μοναδικούς τρόπους, συλλαμβάνουν όμορφες και ποιητικές εικόνες μετά την εφαρμογή του χρώματος στο δέρμα.
Βασισμένος στην Καλιφόρνια, ο φωτογράφος Jean-Paul Bourdier συνδυάζει την ανθρώπινη μορφή με τοπία για να δημιουργήσει ένα μοναδικό οπτικό συγχρονισμό. Η ζωγραφική στα σώματα, και η τοποθέτησή τους στο κάδρο των φωτογραφιών, ο Bourdier εξηγεί ότι, «στο αποτέλεσμα που προκύπτει από το κάθε εικαστικό του έργο, έχουν ληφθεί υπόψιν τα γεωμετρικά σχήματα που παράγονται από το ανθρώπινο σώμα γιατί είναι ένα καθοριστικό στοιχείο του “αρνητικού χώρου” - όχι δηλαδή το φόντο της φιγούρας και του πεδίου γύρω από αυτήν, αλλά ο χώρος που δημιουργεί την σύνθεση στην φωτογραφία.»
Ενσωματώνοντας την παραδοσιακή ζωγραφική, η Alexa Meade χρησιμοποιεί επίσης το μοναδικό καμβά του ανθρώπινου σώματος. Ζωγραφίζοντας απευθείας στο δέρμα, η Meade δημιουργεί εντελώς ασυνήθιστες οφθαλμαπάτες. Το καμουφλάζ των σωμάτων στο φόντο, η Meade δημιουργεί εικόνες οπτικά ελκυστικές που μπερδεύουν τα 3D και τα 2D επίπεδα.
Βασισμένη στην Αυστραλία, η Emma Hack συνδυάζει τη ζωγραφική σε καμβά, τη ζωγραφική σώματος και την φωτογραφία. Τα έργα της Hack ενσωματώνει την πλούσια οπτική αφήγηση με τον μαγικό ρεαλισμό. Επίσης την ενδιαφέρει και η ιδέα του καμουφλάζ, η Hack χρειάζεται περίπου 19 ώρες ζωγραφικής πάνω στον καμβά, και στη συνέχεια, περίπου 8 με 15 ώρες ζωγραφικής πάνω στο σώμα. Η επίπονη διαδικασία είναι χρονοβόρα, αλλά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
  • Jean Paul Bourdier







  • Alexa Meade






  • Emma Hack


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...