Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ.



Με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη και κατάθεση ερώτησης στη Βουλή, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης ζητά τη δημιουργία τριών τμημάτων μεταναστευτικής πολιτικής στο Νομό Πέλλας και την απορρόφηση των δημοτικών αστυνομικών απο τις εν λόγω υπηρεσίες.
Ο κ. Σταμενίτης αναφέρει στην επιστολή του: «Με την ευκαιρία της απόφασης που αφορά στην κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα θα ήθελα να θέσω υπ’ όψη σας ένα θέμα που θεωρώ ότι θα εξυπηρετήσει άμεσα τους πολίτες. Στα πλαίσια της μετακίνησης Δημοτικών αστυνομικών στα τμήματα Μεταναστευτικής Πολιτικής  νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία και θα εξυπηρετούσε ιδιαίτερα η δημιουργία επί πλέον τμημάτων. Ο πρώην Νομός και νυν Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει την εξαιρετική ιδιομορφία (που συναντάται μόνο σε 2 νομούς της χώρας) να έχει αναπτυγμένα δύο μεγάλα αστικά κέντρα σε δύο μεγάλες πόλεις. Την Έδεσσα που είναι το διοικητικό κέντρο και τα Γιαννιτσά που είναι το οικονομικό – εμπορικό κέντρο, έχοντας κατά πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα ο Δήμος Αλμωπίας είναι μια κατ’ εξοχήν παραμεθόρια περιοχή που δέχεται ένα μεγάλο αριθμό μεταναστών-εργατών γης για τις εποχιακές καλλιέργειες».

Ως εκ τούτου ο Βουλευτής ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας Τμήματος μεταναστευτικής Πολιτικής εκτός από την Έδεσσα και στα Γιαννιτσά, που είναι το εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, και στην Αριδαία που είναι η έδρα της ακριτικότερης περιοχής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...