Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.


1Ένα περίεργο όσο και αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε χθες στο φώς από την αστυνομία της Μόσχας, αυξάνοντας την ανησυχία για την έκρηξη της εθνικιστικής βίας στη ρωσική πρωτεύουσα.

Μια γυναίκα από το Νταγκεστάν, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε περιοχή της νοτιοδυτικής Μόσχας. Το πτώμα βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ, πεταμένο στα σκαλιά πολυκατοικίας, με χαραγμένους σταυρούς στα χέρια, τα γόνατα και το στομάχι, όπως ανακοίνωσε χθες η αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία. 
Ρατσιστική και εθνικιστική έξαρση παρατηρείται έντονα τους τελευταίους μήνες στη Μόσχα όσο και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας, με αποκορύφωμα τις βίαιες διαδηλώσεις του Οκτωβρίου, μετά τη δολοφονία νεαρού ρώσου από αζέρο μετανάστη.




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...