Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΣ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ Η ΧΟΡΔΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΙΟΥ.

H στιγμή που ο Λεωνίδας Καβάκος αρχίζει να παίζει κονσέρτο του Μπραμς και σπάει η χορδή του βιολιού [εικόνα]

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής και η αντίδραση του διεθνούς φήμης μουσικής Λεωνίδα Καβάκου απέδειξε πως διαθέτει ψυχραιμία, χιούμορ και εμπειρία που μπορεί να καλύψει κάθε ατυχία – ακόμη και αυτή την κορυφαία για έναν βιρτουόζο του βιολιού.
Ο διεθνούς φήμης Λεωνίδας Καβάκος έχει ανέβει στη σκηνή και το κοινό κρατάει την ανάσα του για να τον ακούσει να ερμηνεύει το Κονσέρτο για Βιολί του Μπραμς. Οι πρώτοι ήχοι ξεχύνονται, η μαγεία αρχίζει ώσπου ξαφνικά μια χορδή του βιολιού σπάει. Ψύχραιμος ο Καβάκος άλλαξε το βιολί του, παίρνοντας ένα άλλο της ορχήστρας ενώ μια γυναίκα βιολινίστρια πήγε στα παρασκήνια το βιολί του.
Ο Λεωνίδας Καβάκος, χαμογελαστός και ψύχραιμος όπως φαίνεται και στη φωτογραφία προσπάθησε να παίξει δύο νότες με το νέο βιολί, σταμάτησε συνομίλησε με τον διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Βασίλη Χριστόπουλο και πήγαν μαζί στο παρασκήνιο. Πέντε λεπτά μετά είχαν επιστρέψει, η χορδή είχε επισκευαστεί και η συναυλία ξεκίνησε. Η συναυλία του κορυφώθηκε με δύο μπιζαρίσματα και την επιστροφή του για να παίξει δύο ακόμα κομμάτια.
Mάλιστα ο ίδιος καλλιτέχνης ανήρτησε την είδηση στη σελίδα του στο facebook όπως αναπαρήχθη από το artsjournal. 
Φωτογραφία του Χάρη Ακριβιάδη





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...