Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ...DREAM!!!

Aτομα με ειδικές ανάγκες έχουν ένα… "Dream"

Ένας θίασος που αξίζει το χειροκρότημά μας.
Η ιστορία μας έχει, πάνω-κάτω, ως εξής: Το 1987 περίπου 30 άτομα με ειδικές ανάγκες και με μεγάλη αγάπη για τις τέχνες, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Πρώτο Πολιτιστικό Φεστιβάλ της Κίνας και ίδρυσαν τον «Κινεζικό Καλλιτεχνικό Θίασο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» («China Disabled People’s Performing Art Troupe» – «CDPPAT»).

Στόχος τους να περάσουν στο ευρύ κοινό το μήνυμα «Ισότητα και Συμμετοχή». Το 2000 ο CDPPAT δημιούργησε για πρώτη φορά ένα μεγάλης κλίμακας θέαμα με τίτλο «My Dream» και από το 2004 μετατράπηκε σε επαγγελματικό σύνολο και άρχισε να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία τη δουλειά του σε όλο τον κόσμο. Τώρα φέρνει το «My dream» και στην Ελλάδα.

Ο θίασος αποτελείται από 110 καλλιτέχνες και 37 διοικητικούς υπαλλήλους, με τον μέσο όρο ηλικίας των καλλιτεχνών τα 20 και του διοικητικού προσωπικού τα 29 χρόνια. Ο Πρόεδρός του, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του, ο Υπεύθυνος Χορού και ο Υπεύθυνος Μουσικής, είναι όλοι άτομα με ειδικές ανάγκες!

Πρόκειται για ανθρώπους με πάθος γι’ αυτό που κάνουν και οι οποίοι ενεργούν «με βάση τον αυτοσεβασμό, την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την αυτοαποδοχή, καθώς επίσης τον αλληλοσεβασμό, την αλληλοβοήθεια και την αναγνώριση της αξίας του άλλου». Ας στηρίξουμε και εμείς την προσπάθειά τους, αυτή τη θαυμάσια προσπάθεια, στέλνοντας έτσι το δικό μας μήνυμα για την ανά τον κόσμο ισότητα και για μια ιδανική κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους!

27 Νοεμβρίου 2013
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Και 28 Νοεμβρίου. Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Τα εισιτήρια στοιχίζουν από 40 ως 6,50 ευρώ. Ώρα: 20.30.




ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...