Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ...ΚΟΝΣΕΡΒΑ!

Γάλλος φοιτητής πουλάει τον… αέρα του χωριού του!
Θέλετε να αναπνεύσετε αέρα της γραφικής γαλλικής πόλης Montcuq με μόλις €5,50; Τότε δεν έχετε παρά να παραγγείλετε μια κονσέρβα αέρα «Air de Montcuq», δημιουργία του 22χρονου φοιτητή Antoine Deblay ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να πουλήσει… αέρα από τη γενέτειρά του.
 Και μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες ο Deblay λέει ότι έλαβε 1.000 παραγγελίες στην ιστοσελίδα που δημιούργησε, κάτι που ήταν για εκείνον ένα ευχάριστο σοκ!

«Φυσικά και ήξερα ότι επρόκειτο να πουλήσει η ιδέα αυτή, αλλά όχι σε τόσο λίγο χρόνο!», λέει και συμπληρώνει: «Είναι επίσης εκπληκτικά προσοδοφόρα, με ένα περιθώριο κέρδους της τάξης του 60%»… «Φρέσκος αέρας από το Montcuq θα σας μεταφέρει νοερά στη γαλλική επαρχία για να ανανεώσετε τις σκέψεις σας. Ιδανικός όταν είστε στην ανάγκη δημιουργικής έμπνευσης. Προσοχή: Κονσέρβα αέρα μιας χρήσης. Μην την αφήνετε ανοιχτή!», λέει στη διαφήμιση της κονσέρβας του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...