Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΩΡΩΝ" ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.

«Εργοστάσιο» μωρών στη Νιγηρία -Πουλούσαν τα μωρά εφήβων ακόμη και για τελετές μ

Το σπίτι του τρόμου για 16 έγκυες έφηβες εντόπισαν οι αρχές στη Νιγηρία. Ηταν ένα ακόμη «εργοστάσιο» μωρών, από τα πολλά που έχουν βρεθεί τον τελευταίο καιρό στη χώρα, όπου κορίτσια έως και 14 ετών γεννούσαν, ενώ η σπείρα που τις εκμεταλλεύονταν πουλούσε τα βρέφη ακόμη και για τελετές μαύρης μαγείας.
Οι αρχές απελευθέρωσαν 16 κορίτσια, από 14 έως 19 ετών, που ήταν σε διάφορες φάσεις εγκυμοσύνης. Οι κοπέλες κρατούνταν εκεί με τη βία και τις ανάγκαζαν τα γεννήσουν τα μωρά τους, για τα οποία τους έδιναν 632 δολάρια, ενώ η σπείρα που κέρδιζε πολύ περισσότερα.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη και μάλιστα είχε καταχωρήσει το οίκημα ως έδρα μη κυβερνητικού οργανισμού για γυναίκες και παιδιά. Παράλληλα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό βρέφους που γεννήθηκε πρόσφατα στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά έχουν χαθεί τα ίχνη του. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι ο εγκέφαλος της σπείρας το πούλησε σε ανθρώπους που κάνουν τελετές μαύρης μαγείας σύμφωνα με το AFP. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχές ξεσκεπάζουν ανάλογο κύκλωμα. Μόλις τον περασμένο μήνα απελευθερώθηκαν έξι κορίτσια από κλινική που τις κρατούσε φυλακισμένες μέχρι να γεννήσουν. Παράλληλα, το δουλεμπόριο είναι ένα από τα τεράστια προβλήματα στη δυτική Αφρική, όπου παιδιά αγοράζονται από τις οικογένειές τους. Κάποια καταλήγουν εργάτες σε φυτείες, ή ορυχεία, άλλα στην πορνεία, ενώ έχουν καταγραφεί και οι περιπτώσεις βασανισμών ή θυσιών σε τελετές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...