Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;"

Τι είναι αυτό το άσπρο πράγμα που πέφτει από τον ουρανό; -Στο Κάιρο είδαν χιόνι
Στο Κάιρο είδαν χιόνι μετά από 112 χρόνια

Σε αυτή την περίπτωση, είναι δύσκολο να μην ακουστεί το κλισέ περί «άσπρης ημέρας». Με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αίγυπτος τα τελευταία δύο χρόνια, το χιόνι ήταν ότι καλύτερο είχε συμβεί στους κατοίκους του Καΐρου εδώ και καιρό. Αν δηλαδή κατάλαβαν ότι επρόκειτο για χιόνι, καθώς δεν το είχαν δει για χρόνια.
Συγκεκριμένα, οι τελευταίοι κάτοικοι της πρωτεύουσας που είδαν να πέφτουν από τον ουρανό άσπρες νιφάδες, δεν είναι πλέον εν ζωή προκειμένου να το εξηγήσουν στους υπόλοιπους. Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, η τελευταία φορά που σημειώθηκε χιονόπτωση στο Κάιρο ήταν πριν από 112 χρόνια.
Ηταν λοιπόν λογική η αντίδρασή τους. Μόλις ξημέρωσε η... άσπρη ημέρα για εκείνους, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να φωτογραφίζουν ενθουσιασμένοι από το τόσο σπάνιο φαινόμενο.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...