Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

"Τα παιδιά στολίζουν την ομορφότερη βιτρίνα της πόλης" (BINTEO)
Μικροί σε ειδική αποστολή: Με φακούς στα χέρια ανακαλύπτουν μοναδικά στολίδια, φώτα, παιχνίδια και στολίζουν την πιο όμορφη βιτρίνα της πόλης. Η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής φέρνει τα Χριστούγεννα στην καρδιά μας με δέκα πρωινές παραστάσεις και μας βάζουν στο κλίμα με ένα μοναδικό βίντεο.
Τα φετινά Χριστούγεννα στην Εθνική Λυρική Σκηνή θα γιορταστούν μέσα σε μια ονειρική και παραμυθένια ατμόσφαιρα με μια πρωτότυπη παραγωγή για μικρά αλλά και... μεγάλα παιδιά. Για δέκα μόνο πρωινές παραστάσεις, από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ζωντανέψει στη σκηνή του Θεάτρου Ολύμπια το «Παραμύθι των Χριστουγέννων» σε μια παράσταση όπου η μουσική συναντά το σκηνικό θέαμα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Από ένα παλιό, ξεχασμένο σεντούκι γεμάτο παραμύθια που βασίζονται στις πασίγνωστες ιστορίες των αδερφών Γκριμ -των γερμανών παραμυθάδων που κρύβονται σε κάθε παιδική ψυχή- ξεπηδά το «Παραμύθι των Χριστουγέννων» μαζί με παραδοσιακά κάλαντα, λυρικά χορωδιακά από διάσημες όπερες και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες των Τσαϊκόφσκι, Μπρίττεν, Γκρούμπερ κ.ά.

Μια μαγική ιστορία σε ένα ονειρικό σκηνικό με μαγικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, περίεργα ξωτικά, έναν γιγαντιαίο ιστό αράχνης και πολλά δώρα όπου τα παιδιά με την αμετάβλητη πίστη τους στα θαύματα, φέρνουν πίσω στη ζωή μας και αποκαθιστούν την πολύχρωμη δύναμη των παραμυθιών στη μουντάδα του σημερινού, γκρι κόσμου μας.

Τα 34 παιδιά της Παιδικής Χορωδίας της ΕΛΣ, η οποία δημιουργήθηκε το 2012 υπό την διεύθυνση της Μάτας Κατσούλη, παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη παραγωγή. Πρόκειται για ένα μουσικό θέαμα όπου οι υπέροχες παιδικές φωνές «συνομιλούν» με την μαγεία των μύθων που φέρνει η «Κυρά των Παραμυθιών» Σάσα Βούλγαρη.

Τη δραματουργική επιμέλεια των κειμένων της παράστασης έχει η Σάσα Βούλγαρη η οποία συμμετέχει επί σκηνής ως η «Κυρά των Παραμυθιών», η μυστηριώδης γυναίκα που θα βοηθήσει τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας της ΕΛΣ να φέρουν πίσω στην καθημερινότητα των ανθρώπων τα παραμύθια.

21, 22, 24, 27, 28, 29, 31 Δεκεμβρίου 2013
3, 4, 5 Ιανουαρίου 2014
Θέατρο Ολύμπια
Ώρα έναρξης: 11.00

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...