Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΑΡΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Τα προβλήματα των ανεπτυγμένων χωρών μέσα από... τριτοκοσμικά στόματα [βίντεο]

Καθημερινά προκύπτουν διάφορα προβλήματα στη ζωή μας. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, είναι ικανά να μας αποδιοργανώσουν εντελώς.
Κλασσικό παράδειγμα οι επισκευές στους γύρω δρόμους του σπιτιού μας που όχι μόνο δεν μας αφήνουν σε ησυχία, αλλά επιπλέον μας αποκλείουν από τον κόσμο του διαδικτύου για κάποιες πολύτιμες ώρες.
Διαφορετικό, αλλά εξίσου ενοχλητικό δείγμα των προβλημάτων με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά, είναι η ανακάλυψη πως το πακέτο που μόλις έφερε ο ντελιβεράς στο σπίτι μας, περιέχει άλλα πράγματα από όσα παραγγείλαμε.
Πραγματικά, έχοντας στο μυαλό μας πως θα φάμε ένα συγκεκριμένο φαγητό, μας ξενίζει η ιδέα ότι θα φάμε κάτι διαφορετικό. Εξάλλου, όπως και να το κάνουμε το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις» είναι μια πάγια αξία, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες. Εκτος αυτού όμως, όσο οι δυνατότητες επιλογής αυξάνονται, άλλο τόσο τα περιθώρια λάθους στενεύουν. Η καθημερινότητα μας πλέον είναι τόσο... φτιαγμένη στα μέτρα μας, που η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
Ειδικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι απαιτήσεις μας έχουν εκτοξευτεί στα... ουράνια. Θέλουμε ο φορτιστής να φτάνει στη πρίζα κοντά στο κρεβάτι μας, ώστε να σερφάρουμε ξαπλωμένοι, να κατεβάζουμε μια ταινία μέσα σε τριάντα λεπτά το πολύ, κάνοντας παράλληλα άλλες δραστηριότητες στον υπολογιστή, και φυσικά δεν μπορούμε να αντέξουμε να πάμε στη τουαλέτα χωρίς να πάρουμε μαζί μας το αγαπημένο μας κινητό.
Ωστόσο, εξετάζοντας λίγο καλύτερα τις συνθήκες που ζούμε, πιθανόν να αναθεωρήσουμε πλήρως. Οι συνεχώς μεγαλύτερες απαιτήσεις που έχουμε στη ζωή μας έρχονται σε σύγκρουση με τις συνθήκες ζωής, αν όχι επιβίωσης, που επικρατούν στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη. Αυτό μπορούμε πολύ εύκολα να το αντιληφθούμε βλέποντας το παρακάτω, ειρωνικής διάθεσης, βίντεο που παρουσιάζει ανθρώπους τριτοκοσμικών χωρών να έχουν απαιτήσεις ανάλογες με τις δικές μας.
Το χειρότερο δε είναι ότι γνωρίζουμε πως το περιεχόμενο του βίντεο θα είναι κάτι εντελώς περίεργο. Κάτι εκτός πραγματικότητας. Κι όμως συνεχίζουμε να απαιτούμε περισσότερες διευκολύνσεις. Τελικά, όπως καταλήγει και το βίντεο, ίσως τα προβλήματά μας να μην είναι προβλήματα στην πραγματικότητα. Ισως τα αληθινά προβλήματα του πλανήτη να βρίσκονται στις... πιο «παραμελημένες» μεριές του.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το waterislife.com :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...