Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΟΡΔΕΣ ΩΡΙΜΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ.

Ορδές ώριμων Γερμανίδων κατακλύζουν τα θέρετρα της Κένυας για σεξ με τους περιβόητους ιθαγενείς επιβήτορες [βίντεο]

Εδώ και δεκαετίες, τα παραθεριστικά κέντρα στην Κένυα δεν φημίζονται μονάχα για τις παραλίες τους και το έντονο φολκλόρ στοιχείο, αλλά και για έναν άλλο τουριστικά ελκυστικό παράγοντα που μπορεί να συνοψιστεί σε μία και μόνο λέξη: σεξ!
Πράγματι, λευκές, ώριμες ως επί το πλείστον και εύπορες, γυναίκες απ' όλη την Ευρώπη - κυρίως Γερμανίδες - καταφθάνουν μαζικά στα θέρετρα της αναπτυσσόμενης Κένυας με ένα και μοναδικό στόχο: να γευτούν το μυθικό καρπό, κοινώς να επιδοθούν σε έκλυτο σεξ με τους περίφημους «Moran» («πολεμιστές»), τους φημισμένους για τις σεξουαλικές τους ικανότητες ιθαγενείς εραστές των φυλών Μασάι και Σαμπούρου.
Σε αυτό το μύθο συνέβαλε τα μέγιστα το δημοφιλέστατο κατά τη δεκαετία του '90 αυτοβιογραφικό βιβλίο 320 σελίδων της Κορίν Χόφμαν με τίτλο που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Η εξωτική ιστορία μου έρωτα και περιπέτειας με τους Μασάι.
Εκεί, η Χόφμαν εξιστορούσε πώς αποφάσισε να εγκαταλείψει τον άντρα της για χάρη ενός πολεμιστή στον οποίο χάρισε επίσης ένα παιδί.
Καθώς αποκαλύπτει το ακόλουθο βίντεο ρεπορτάζ, ο μύθος δεν είναι αβάσιμος: ορδές ώριμων Ευρωπαίων γυναικών σπεύδουν να ζήσουν το απόλυτο ερωτικό ειδύλλιο στην παραδεισένια γωνιά της αφρικανικής ηπείρου, στην Μομπάσα της Κένυας.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης:






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...