Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Σκηνικό από «σπαγγέτι γουέστερν» εκτυλίχθηκε πριν από τρία εικοσιτετράωρα σε υποκατάστημα τράπεζας που εδρεύει στην περιοχή της Δροσιάς στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές έναν αγρότη και τον διευθυντή .
 Όλα ξεκίνησαν, όπως γράφει ο ΚΟΣΜΟΣ, όταν ο «πελάτης» τηλεφώνησε στην τράπεζα ζητώντας να ακυρώσουν την πιστωτική κάρτα την οποία του είχαν εκδώσει χωρίς να έχει ζητήσει. Η απάντηση... που έλαβε ήταν πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να πάει ο ίδιος στο υποκατάστημα , αλλιώς θα χρεωνόταν σε ετήσια βάση με συγκεκριμένο ποσό. 
Λίγες ώρες αργότερα ο χωρίς τη θέλησή του κάτοχος πιστωτικής κάρτας εμφανίστηκε στο υποκατάστημα όπου αφού τον έβαλαν στη διαδικασία να συμπληρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα κατάφερε να απαλλαγεί από αυτή.
 Τα καλύτερα ήρθαν λίγα λεπτά αργότερα καθώς ο «πελάτης» αφού αποχώρησε , επέστρεψε κρατώντας ένα τσουβάλι με πατάτες, το οποίο πήγε και άφησε πάω στο γραφείο του διευθυντή.
 Ο νεαρός άντρας – αγρότης στο επάγγελμα- φρόντισε μάλιστα να διαμηνύσει στον υπεύθυνο του τραπεζικού υποκαταστήματος πως εάν δεν το θέλει να του το πάει ο ίδιος στο σπίτι αλλιώς θα πληρώσει «πέναλτι» 20 ευρώ το μήνα.
 Το τι έγινε στην τράπεζα… δεν περιγράφεται!
 Και φυσικά όσοι έμαθαν για το γεγονός σχολίασαν με θετικό τρόπο την ενέργεια του αγρότη!



ΠΗΓΗ...http://www.araxtoi.com

1 σχόλια :

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ !!! ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...