Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα;
Μετρώντας αντίστροφα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, τα τελευταία στοιχεία για την πρόγνωση του καιρού τις δείχνουν παρουσία υψηλών πιέσεων στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.
Αν και είναι μακροπρόθεσμη η πρόγωνση, σύμφωνα με το weatherexperts.net, η παρουσία του αντικυκλώνα πάνω από την Γηραιά Ήπειρο περιορίζει τα φαινόμενα παγετού στο ελάχιστο. Έτσι, λοιπόν, η μέρα των Χιστουγέννων φαίνεται πως θα κυλήσει με αρκετά καλό καιρό.

Τα πρώτα στοιχεία για το τριήμερο 23/12 έως και τα Χριστούγεννα 25/12 δεν δείχνουν κάποια σοβαρή ατμοσφαιρική διαταραχή να επηρεάζει τη χώρα μας, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να κυμαίνονται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα από -2 μέχρι 6 βαθμούς στην βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 10 στην κεντρική και νότια χώρα, ενώ στα νησιά η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 12 βαθμούς.

Η εβδομάδα ξεκινά πάντως με τοπικές νεφώσεις, παροδικές βροχές και βαθμιαία στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη, ενώ θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...