Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

O πιο απίθανος πανηγυρισμός -Μόλις έβαλε γκολ, τον κούρεψαν μέσα στο γήπεδο [βίν

Είχε τραβήξει τόσες φορές τα μαλλιά του εξαιτίας της αστοχίας του το γήπεδο, που ο Τομ Χάντλστοουν είχε δώσει μία πολύ σοβαρή υπόσχεση. Μόλις θα κατάφερνε επιτέλους να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, θα αποχωριζόταν την ιδιαίτερα πλούσια κόμη του. Και το έκανε, μέσα στο γήπεδο!
Ο παίκτης της Χαλ κατείχε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, αφού έπειτα από 18 αγωνιστικές στην Premier League ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα σουτ- 18- αλλά χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ. Ανήμερα των 27ων γενεθλίων του ο Χάντλστοουν έσπασε την κατάρα και πανηγύρισε όπως είχε υποσχεθεί: με ένα κούρεμα!
Στο θρίαμβο της Χαλ επί της Φούλαμ με 6-0, ο Αγγλος μέσος κατάφερε τελικά να βάλει γκολ, έπειτα από 54 παιχνίδια, και έδειξε πως σοβαρολογούσε όταν δήλωνε πως μόλις σκοράρει θα αλλάξει λουκ.
Λίγα δευτερόλεπτα αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πλησίασε τον πάγκο και ο φυσιοθεραπευτής της Χαλ, Ρομπ Πράις, ανέλαβε να κάνει την αρχή, όπως γράφει το sport24.gr. Με ένα ψαλίδι αφαίρεσε μερικές τούφες από τα μαλλιά του παίκτη.
Μάλιστα, το κούρεμα του Χαντλστοουν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και για έναν ακόμη λόγο. Το 2011 ξεκίνησε να αφήνει «άφρο» μαλλί, στο πλαίσιο μίας εκστρατείας κατά του καρκίνου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.








ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...