Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

"ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΒΥΖΙ". ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ.

Θα φέρω στον κόσμο ένα βυζί. Της Ελεονώρας Μελέτη

Το άκουσα από τον Γιώργο Λιάγκα και τράβαγα τα βυζιά μου. Μία ερώτηση από έναν άνθρωπο που και μορφωμένο θεωρώ, σε σχέση με μένα, και σύγχρονο.
«Πόσο θα βγει το βυζί του Φώτη Σεργουλόπουλου;»


Άφωνη έμεινα. Βλέπετε, δεν έχω συνηθίσει να γίνομαι δέκτης πληροφοριών τέτοιου επιπέδου. Αν παρακολουθείτε την εκπομπή μου, θα γνωρίζετε πως όταν η συζήτηση ξεφεύγει, βάζω ωτοασπίδες και φεύγω τρέχοντας. Μέσο όρο εμφανίζομαι 0.2 δευτερόλεπτα ανά εκπομπή.

Στεναχωρέθηκα με τον Γιώργο. Έκανα μέρες να φάω. Έφυγα και 2 μήνες στο Θιβέτ να ηρεμήσουν τα νεύρα μου. Ένιωσα άσχημα για τον Φώτη γιατί ξέρω ότι είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και τρυφερή ψυχή που του αρέσει να εξευτελίζει δημόσια ανθρώπους με νοητικό πρόβλημα και να βγάζει λεφτά από αυτό. Για χρόνια. Δεν έχει κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του εκτός από αυτό. Και δείχνει να το διασκεδάζει πραγματικά. Θεέ μου, πόσο ευαίσθητος αλήθεια ο Φώτης.

«Πόσο θα βγει το βυζί του Φώτη;»

Και ποια είναι μια νορμάλ τιμή βυζιού ή μάλλον ακόμα καλύτερα ποιος την ορίζει;

Η προσφορά και η ζήτηση των πλαστικών επεμβάσεων, η διεθνής τιμή της σιλικόνης, ο Φουστάνος;

Κώλος βυζιά dancing with the stars/ ο νέος σύντροφος καινούριος δίσκος/ το νυχτερινό μαγαζί/ το ταλαντούχο μοντέλο/ βυζιά κώλος/ χαχαχα κόκα ναρκωτικά/ εκπληκτικό φόρεμα τρομερό νέο λουκ καλύτερη φάση της ζωής της/ ο γάμος της χρονιάς/Ντεκολτέ Σεξ.

Ποιος λοιπόν ορίζει τη φυσιολογική τιμή για το βυζί του Φώτη;

Δεν έχετε απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που σας απευθύνω, (επειδή το καλοκαίρι για πρώτη φορά στη ζωή μου διάβασα ένα βιβλίο ενός φιλοσοφημένου Ινδού συγγραφέα και ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο και αποφάσισα να αλλάξω και να μην ασχολούμαι με μαλακίες αλλά μετά είπα δε γαμιέται, βγάζω λεφτά και συντηρούμαι από τις εκπομπές μου και γιατί όχι θα είμαι και γκόμενα και κουλτουριάρα) ε;

Το ανθρώπινο είδος, που αν υπερέχει έναντι των άλλων, αδυνατεί να σκεφτεί ορθολογιστικά και ελεύθερα έχοντας την πιο «μπουρδελέ», ακανόνιστη και ανεξέλεγκτη «κοινωνία» σε σχέση με όλα τα άλλα είδη, από τα μυρμήγκια, μέχρι και το τελευταίο είδος μύγας που ζει στα σκατά*, μαζί με εμένα και τους συναδέλφους μου.

2014 σχεδόν, και αναρωτιόμαστε αν θα βγει ή πόσο θα βγει φυσιολογικό ένα βυζί, αλλά πιστέψτε με , επειδή γνωρίζω τον Φώτη, ένα βυζί που θα λάβει αμέριστη και ανιδιοτελή αγάπη, εύπλαστο ήθος, και θα μυηθεί στην ελεύθερη σκέψη, την ελεύθερη βούληση και στο pretty bra.

Με το ίδιο σκεπτικό ας προβληματιστούν** όλοι όσοι έχουν σκεφτεί το ίδιο με τον Λιάγκα, και δεν έχουν διαβάσει το καταπληκτικό βιβλίο που διάβασα το καλοκαίρι, αυτού του Ινδού μωρέ, κατά πόσο θα βγει φυσιολογικό ένα βυζί που αναγκάστηκε να βάλει μια τραγουδίστρια, μητέρα ενός παιδιού, που χώρισε με τον πατέρα του γιατί ξενογαμούσε και πουλούσε ναρκωτικά για να κάνει δώρα στις γκόμενες, ενώ μέχρι τώρα μόνο η ίδια έπαιρνε λεφτά από τα ναρκωτικά που πουλούσε ο άνδρας της.

Λεφτά, κώλους και βυζιά.

Λεφτά, κώλους και βυζιά θέλει ο άνθρωπος για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά.

Λεφτά, κώλους, βυζιά, dancing with the stars, στρινγκ, καινούριο cd, Μύκονο, συνεχές γέλιο χωρίς λόγο, διάφορα ναρκωτικά, φωτογραφίσεις με μαγιό, βλαχοcelebrities, Αράχωβα, κόκα, λεύκανση κωλοτρυπίδας, sex tapes, ηλίθιους συμπαρουσιαστές, αποχαύνωση των μαζών.

Αυτά θέλει ο άνθρωπος για να μεγαλώσει σωστά.

Και αυτά, μπορεί να τα δώσει ένας από εμάς, τους ανθρώπους της μεσημεριανής ζώνης, όπως είμαστε εγώ και ο Φώτης.

*Σύμφωνα με την Ελεονώρα το εύρος της εξέλιξης των ειδών, ξεκινά από τα μυρμήγκια και καταλήγει στις μύγες.

** Ζήσαμε τη στιγμή όπου μια βλαμμένη ζητά από τον κόσμο να προβληματιστεί με βάση το σκεπτικό της.

Καλό μήνα.




ΠΗΓΗ...
Tyler Durden 
http://www.ramnousia.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...