Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΑΝ "ΚΑΡΥΔΑΚΙ-ΠΑΠΑΣ" ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΚΟΣΜΟ.

Πιάστηκαν γιατί έπαιζαν “καρυδάκι-παπάς” και λήστευαν κόσμο

Τέσσερα άτομα που είχαν αφαιρέσει διά της βίας από ηλικιωμένα, κυρίως άτομα, πάνω από 6.200 ευρώ, με το πρόσχημα της διενέργειας τυχερού παιχνιδιού, συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.
   Οι συλληφθέντες, ηλικίας 27 έως 45 ετών, αρχικά έπειθαν τα θύματά τους να παίξουν το τυχερό παιχνίδι «καρυδάκι – παπάς»και στη συνέχεια, με σωματική βία, αφαιρούσαν ποσά εκατοντάδων ευρώ.
   Ο νεότερος από τους δράστες, έπαιζε το παιχνίδι την ώρα της σύλληψής του , ενώ οι τρεις συνεργοί του, προσποιούμενοι τους παίκτες, πλησίασαν 71χρονο παίχτη και χρησιμοποιώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο είχαν αφαιρέσει χρήματα και από άλλους ηλικιωμένους.
   Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί τους, που επιτηρούσαν τον χώρο κατά τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου. 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...