Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ. ΤΡΙΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!


Ο άη Βασίλης έχει όνομα, δηλαδή έχει ονόματα...
 Όλα τα ονόματα των παιδιών του 3ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας, τα οποία ευαισθητοποιήθηκαν και έδωσαν κάποια από τα παιχνίδια τους για να δοθούν σε παιδιά, που δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την τάξη Γ1 του 3ου δημοτικού σχολείου Αριδαίας, για την υπέροχη ιδέα που είχε να ενεργοποιήσει όλο το σχολείο, για να συμβάλει στην συλλογή παιχνιδιών με σκοπό να τα δωρίσουν σε παιδιά, που ο Άη Βασίλης έχει πάψει να επισκέπτεται.
  Έτσι μαζεύτηκαν πολλά παιχνίδια και τα έδωσαν στην υπηρεσία μας, που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει άπορες οικογένειες με ρουχισμό, υποδήματα, λευκά είδη, σχολικά είδη και τρόφιμα (όταν υπάρχουν) να δώσει φέτος τις γιορτές τα παιχνίδια αυτά σε παιδάκια, που πραγματικά θα χαρούν. 
Με αφορμή  αυτής της κίνησης από τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Αριδαίας θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι στην υπηρεσία μας δεχόμαστε ρουχισμό, υποδήματα, λευκά είδη, σχολικά είδη ,τρόφιμα, παιχνίδια, παιδικά έπιπλα, έπιπλα, παιδικά καροτσάκια κλπ.
Με εκτίμηση και Σεβασμό 
το Προσωπικό του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...