Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΟ!

Το νερό της φωτιάς -Βγαίνει από βρύση και είναι εύφλεκτο [βίντεο]

Στην ατυχή περίπτωση που ξεσπάσει φωτιά στο σπίτι τους, το τελευταίο που μπορούν να κάνουν είναι να ρίξουν νερό. Για αυτό που βγαίνει από τη βρύση τους είναι εύφλεκτο.
Ακούγεται απίστευτο, όμως μία οικογένεια στο Ντίξι της Λουιζιάνα ανακάλυψε τυχαία το γεγονός, όταν κάποιο από τα μέλη της άνοιξε τη βρύση δίπλα σε φλόγα. Εκπληκτοι διαπίστωσαν πως το νερό φλέγεται!
Το συγκεκριμένο οίκημα βρίσκεται κοντά σε γεώτρηση φυσικού αερίου και φαίνεται πως αυτή είναι η εξήγηση στο περίεργο φαινόμενο. Βέβαια, το ζήτημα είναι πως το νερό που βγαίνει από τη βρύση δεν προέρχεται από την εταιρεία γεωτρήσεων, οπότε δεν μπορούν οι ειδικοί να δώσουν μία ξεκάθαρη εξήγηση. 






ΠΗΓΗ... allthewebnews

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...