Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

"ΔΕΡΝΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΚΟΡΝΑΡΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ".

“Δέρνω γυναίκες. Κόρναρε, αν είμαι κάθαρμα”
Με έναν πρωτότυπο τρόπο τιμώρησε η 20χρονη Alisha Hessler τον Gabriel Urena από την Τάμπα της Φλόριντα, ο οποίος την κακοποίησε επειδή δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του.
   Η 20χρονη γνώρισε τον Urena σε ένα νυχτερινό μαγαζί και εκείνος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Όταν η νεαρή δεν ανταποκρίθηκε και του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να την χτυπά επανειλημμένα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και διάσειση.
   Η Alisha αποφάσισε να μην προχωρήσει στη δίωξη του Urena αλλά να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Αφού είδε ότι εκείνος είχε μετανοήσει για ό,τι έκανε, του πρότεινε κι εκείνος συμφώνησε να καθίσει επί οκτώ ώρες σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης κρατώντας μια πινακίδα που θα έλεγε: "Δέρνω γυναίκες. Να κορνάρεις αν είμαι κάθαρμα".
   "Δεν θα ήθελα να πάει φυλακή. Δεν θα αλλάξει, δεν θα του προσφέρει κάτι ο εγκλεισμός", δήλωσε η Hessler. Πάντως η απόφαση αυτή της 20χρονης δεν βρήκε σύμφωνη τη δικηγόρο της η οποία σχολίασε: "Γυναίκες πεθαίνουν κάθε μέρα λόγω κακοποίησης και άσκησης βίας από τους συζύγους τους.
 Το γεγονός ότι βάζουμε κάποιον να κάθεται κρατώντας μια πινακίδα μεταμέλειας στη μέση του δρόμου φέρνει στην επιφάνεια ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο". 



ΠΗΓΗ...http://www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...