Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ-ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-3 (Φιλικό).

 Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο Γαρέφι, ο τοπικός Ηρακλής ηττήθηκε από τον ΑΣ.Πρόμαχοι με σκορ 0-3.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε το ημίχρονο με πολλές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να υστερεί έναντι των Προμάχων παρασάγγας.
Στο δεύτερο ημίχρονο καλύφθηκαν τα κενά , με τον ερχομό αρκετών παικτών του και η απόδοσή του ανέβηκε αισθητά και έχασε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες.
Η ομάδα των Προμάχων, σαφώς ανώτερη, έδειξε θετικά στοιχεία και ο προπονητής Κ.Καρυπίδης, δοκίμασε διάφορα σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε , ότι το 0-1 έκανε ο Τάκης Καραμήτσος, όταν δέχτηκε μπαλιά ακριβείας από τον Δ.Ρατσίτσκα και με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα Α.Αμπάρη.
Το 0-2 σημείωσε ο Χρήστος Καλογιάννης με χτύπημα πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Αμπάρης και στην επιστροφή της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.
Το 0-3 έγραψε ο Γιάννης Προίκος (Φουρτού), όταν μετά από λάθος της άμυνας του Ηρακλή, έγινε κάτοχος της μπάλας και με αριστουργηματικό τρόπο τίναξε τα δίχτυα κλείνοντας το τελικό σκορ."WE BELONG HERE" : ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ)
 ως εταίρος του παρακάτω προγράμματος σας ενημερώνει ότι 
Το ΙΡΑ, Διασυνοριακό Πρόγραμμα «Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ανακοινώνει το Διαγωνισμό και περιοδεύουσα Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “We belong Here: Life, people and nature in the cross-border area”.
Η πρωτοβουλία είναι μέρος της δημοσιότητας του Προγράμματος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας 2013.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή για τους κατοίκους των δύο χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Οι καλύτερες εβδομήντα (70) φωτογραφίες θα εκτεθούν σε δημόσια έκθεση στην Έδεσσα (Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, 20 - 26 Σεπτεμβρίου 2013) και στη συνέχεια στην Οχρίδα. Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα κερδίσουν βραβεία.
Οι φωτογραφίες μπορούν να υποβληθούν σε ψηφιακή μορφή, έως την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013. Οι όροι του Διαγωνισμού και η φόρμα συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος (ενότητα News) www.ipa-cbc-programme.eu
Παρακαλούμε για την καλή διάθεση συμμετοχής σας.

                                                                                        
                                                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΤΗΣ ΑΝ.ΠΕ
                                                                                                    ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ι.ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ 14ης ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟΥ.


Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Καλώ τα μέλη των Προσφυγικών Συλλόγων κι όλους τους πολίτες της Πέλλας να τιμήσουν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, σε συνεργασία με τους Προσφυγικούς Συλλόγους και Σωματεία της Π.Ε. Πέλλας, συνδιοργανώνουν το επίσημο Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου, ημέρας εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Φέτος, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  15 Σεπτεμβρίου 2013, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καλεί τα μέλη των Προσφυγικών Συλλόγων και Σωματείων, τις τοπικές αρχές και φορείς καθώς επίσης και όλους τους πολίτες της Πέλλας να τιμήσουν με την παρουσία τους το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Ακολουθεί η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος:   


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ώρα 10.00 π.μ.:    Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Ώρα 10.45 π.μ.:    Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού (Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου) και κατάθεση στεφανιών από τους κκ.:

1.      Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας
2.      Στρατηγός Διοικητής ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας
3.      Δήμαρχος Έδεσσας
4.      Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας
5.      Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας
6.      Διοικητής Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Πέλλας
7.      Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Έδεσσας
8.      Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας
9.      Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών
10.  Εκπρόσωπος Προσφυγικών Συλλόγων Π.Ε. Πέλλας
11. Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης, Αλμωπίας Ν. Πέλλας
12. Σύνδεσμος Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου
13. Σύνδεσμος Τραυματιών Πολεμιστών Οπλιτών Ν. Πέλλας
14. Εθνική Αντίσταση Ν. Πέλλας (ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ)
15. Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων
16. Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ν. Πέλλας
17. Ένωση Παλαιών Προσκόπων
18. Πρόεδροι άλλων Οργανώσεων, Συλλόγων, Σωματείων

Σιγή ενός λεπτού & Εθνικός ύμνος


Ώρα 8.00μ.μ.(απόγευμα): Σε συνεργασία με την Μικρασιατική Εστία Π.Ε. Πέλλας και το Δήμο Πέλλας, εκδήλωση μνήμης με ομιλία από τον κ. Θεοφάνη Μαλκίδη, Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών με θέμα «Μικρά Ασία: Υπάρχει χώρος στην εποχή της Κρίσης για την Ιστορική Μνήμη;», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, στα Γιαννιτσά. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ.

        
 Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κής  Π.Ε. Πέλλας σας γνωρίζει τα παρακάτω:          
1.      Απαγορεύεται αυστηρά  η συγκομιδή , τυποποίηση και διακίνηση ακτινιδίων καθώς αυτά  δεν έχουν φτάσει σε  ικανοποιητικό βαθμό ωριμότητας.
2.     Η συγκομιδή ακτινιδίων επιτρέπεται ύστερα από σχετική άδεια της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κής Π.Ε. Πέλλας  κατόπιν επιτόπιων ελέγχων, σε κάθε αγροτεμάχιο, του βαθμού ωριμότητας αυτών.
3.     H Επιτροπή ελέγχου θα πραγματοποιεί καθημερινούς και απροειδοποίητους ελέγχους σε αγροτεμάχια ακτινιδίων με σκοπό τον έλεγχο των παραγωγών που συγκομίζουν χωρίς την άδεια της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κής Π.Ε. Πέλλας, σχετικά με τον βαθμό ωριμότητας.
4.      Οι παραβάτες παραγωγοί ή διακινητές θα παραπέμπονται στην επιτροπή επιβολής κυρώσεων και θα αντιμετωπίζουν ποινικές και διοικητικές κυρώσεις  ( πρόστιμο έως 30.000 €).                                                                           Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
                                                            ΤΡΥΦΩΝ  ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Τ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας καθώς και τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε σύσκεψη, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα το επικείμενο κλείσιμο του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας


Δημήτρης Πασόης

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2013.


Σας παραθέτουμε μερικά βιντεάκια, για να πάρετε μια μικρή γεύση από το πετυχημένο "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2013" του μορφωτικού συλλόγου Προμάχων.

ΕΝΑΡΞΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ('ολα τα τμήματα)ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΧΑΜΑΣΚΑ'Ι'Ν"ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ "ΛΥΚΟΦΩΣ"ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ "ΛΥΚΟΦΩΣ"

"ALEXANDER ROCK OPERA" ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

ALEXANDER ROCK OPERA

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2013
Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 21:00

Η πρωτοποριακή Alexander Rock Opera είναι ένα καινούριο έργο, σε μουσική του Κώστα Αθυρίδη και λιμπρέτο στην αγγλική γλώσσα της Penny Turner. Πρωτοπαρουσιάστηκε το Νοέμβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε την πορεία της προσκεκλημένη του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για τρεις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν το Μάρτιο του 2013 με ορχήστρα 14 μουσικών και 44 τραγουδιστές, ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής να ενσαρκώνουν τους ρόλους, σε μια δίωρη μουσικοθεατρική παράσταση. Το έργο στοχεύει με σύγχρονο ήχο, μουσική και σκηνοθεσία, να μας φέρει κοντά στη μαγεία, το όνειρο και την ανθρώπινη φύση του Αλεξάνδρου, ενός των Μεγαλυτέρων της Παγκόσμιας Ιστορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος υπήρξε, αναμφίβολα, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ιστορίας και έχει εμπνεύσει πλήθος μουσικών και θεατρικών έργων, μυθιστορημάτων, ποιημάτων και κινηματογραφικών ταινιών. Παρόλα αυτά, απουσίαζε σαν θεματολογία από το χώρο του μουσικού θεάτρου που, αν και σαν είδος σπάνια εμφανίζεται στην ελληνική αγορά.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Η δράση ξεκινά στη Σαμοθράκη λίγο καιρό πριν τη γέννηση του Αλεξάνδρου, όταν συναντήθηκαν η μητέρα του, ιέρεια Ολυμπιάς, και ο βασιλιάς της Μακεδονίας, Φίλιππος. Μια διαφορετική προσέγγιση του μεγάλου ήρωα μέσα από τα γεγονότα της ζωής του, που φωτίζει την άλλη πλευρά του χαρακτήρα του και όσα τον διαμόρφωσαν, όπως τη σχέση του με τους γονείς του, τους φίλους του, το στρατό του, το πεπρωμένο, το θάνατο. Το έργο ολοκληρώνεται με το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βαβυλώνα τριάντα τρία χρόνια μετά.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αθυρίδης
Σκηνικά/Κοστούμια: Απόστολος Βέττας
Χορογραφίες: Άσπα Φούτση
Σύμβουλος σκηνοθεσίας: Αλέξανδρος Ευκλείδης
Σχεδιασμός ήχου/ηχοληψία: Γιάννης Μαυρίδης (Cue Productions)
Ηχολήπτης σκηνής: Δημήτρης Βασιλειάδης
Ενορχήστρωση/Διεύθυνση Ορχήστρας: Κώστας Τζούνης
Φωτισμοί: Γιώργος Τσάβαλος
Επιμέλεια υπέρτιτλων: Γεωργία Βεληβασάκη/Βιργινία Τσακίρη
Διεύθυνση Σκηνής/Stage Manager: Βίκη ΑλεξάκηΤΟ ΚΑΣΤ
Το έργο παρουσιάζεται από την καλλιτεχνική ομάδα EPOPSIS:

Αλέξανδρος: Δημήτρης Τικτόπουλος
Λανίκη/Ιέρεια: Ρούλα Μανισσάνου
Ολυμπιάς: Χαρίκλεια Χατζησαββίδου
Κλειώ: Γεωργία Βεληβασάκη
Ηφαιστείων: Νικίας Φονταράς
Φίλιππος: Θωμάς Βλιαγκόφτης
Στρατηγοί/Φίλοι: Γιώργος Φωκάς, Γιώργος Δούλκας, Ντίνος Ψυχογιός, Νικίας Φονταράς
Πυθία: Δημήτρης Κυανίδης
Ρωξάνη: Εύη Σιαμαντά/Ραχήλ Τσελεπίδου
Κλείτος: Κώστας Αθυρίδης
Αρίστανδρος: Γιώργος Ξυπολιτάς
Θαΐδα: Αρετή Βαλαβανοπούλου
Στρατιώτης: Θωμάς Βλιαγκόφτης
Φύλακας Δελφών: Κώστας Αθυρίδης
Καμπάσπη/Σκλάβα: Νόνικα Μαλκουτζή
Γοργόνα: Μαρία Νεραντζάκη

Στρατιώτες/Πλήθος: Χρυσάνθη Τσολάκη, Μαριάννα Παπαθανασίου, Δημήτρης Κωνσταντιλάκης, Χάρης Δούλκας, Μαρία  Στεφάνου, Αντώνης Λέρας, Πάνος Ζώης, Γωγώ Μαυραντζά, Γιώργος Δούλκας, Νίκη Αποστολίδου, Θοδωρής Βουτσικάκης

Χορευτική ομάδα της Σχολής Χορού «Άσπα Φούτση»: Νάντια Ποσειδώνος, Αναστασία Κωστοπούλου, Βίκυ Ίτσιου

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Μαριλένα Λιακοπούλου – πιάνο
Κώστας Τζούνης - μπάσο
Διαμαντής Καραγιαννακίδης – πλήκτρα
Βαγγέλης Μαραμής – πλήκτρα
Δέσποινα Σκέντου – βιολί
Παύλος Γεωργιάδης – ηλ. Κιθάρα
Γιάννης Βλαχόπουλος – ηλ. Κιθάρα
Ανδρέας Ζιάκας – κιθάρα/μπουζούκι
Θάνος Σαρκετζής – τύμπανα
Ιάσονας Γερεμτζές – κρουστά
Δημήτρης Τζούνης – κρουστά


ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
·       «Η παράσταση αποδεικνύει ότι το μουσικό θέατρο μπορεί να προσφέρει μοναδική συγκίνηση, ακόμα και σε ένα μη μυημένο κοινό. Αν σκοπός των συντελεστών του έργου ήταν να ετοιμάσουν μια διεθνή παραγωγή με ελληνικό περιεχόμενο και οικουμενικό μύθο το κατάφεραν με επιτυχία.»
·       (περιοδικό Παράλλαξη, τεύχος Νοεμβρίου)

·       «Το έργο διαθέτει χιούμορ, πλησιάζει με κατανόηση της εποχής της δράσης, και αναδεικνύει τις αναλογίες με τη σημερινή. Είναι σπάνια απόλαυση να βλέπεις τόσους νέους συντονισμένους στη σκηνή με όρεξη και ενέργεια, ωραίες, δουλεμένες φωνές, σε ένα χορταστικό θέαμα.»
·       (Άννα Δαμιανίδη – www.protagon.gr)

·       «Το έργο περιέχει τα κλασικά στοιχεία μιας ροκ όπερας, συνδυάζοντάς τα με το απαραίτητο επικό αίσθημα, το αρχαιοελληνικό δράμα, αλλά και μια μοντέρνα φρεσκάδα. Η ποιότητα της παράστασης είναι αναμφισβήτητη.» (www.rocking.gr)

·       «Μια παράσταση που αξίζει να δείτε και να ξαναδείτε!!» (www.tralala.gr)

·       «Εντυπωσιακή παράσταση με την υπέροχη μουσική του Κώστα Αθυρίδη να καθηλώνει!»
·       Close Up, τεύχος 17.03.2013)

·       «Το πρωτοποριακό αυτό έργο μάγεψε, ταξίδεψε και ενθουσίασε το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης.» (www.networkedblogs.com)

·       Θριαμβευτική υποδοχή της Alexander Rock Opera στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

·       Οι πολύ όμορφες ερμηνείες και φωνές των καλλιτεχνών δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες ροκ όπερες του εξωτερικού - Έλενα Σκρέκα – www.noizy.gr

·       Almost everything about this opera is surprising! Diana Farr Louis – Huffingtonpost


  

Το βιβλίο/2cd «Alexander Rock Opera», οι ηχογραφήσεις του οποίου συσπείρωσαν πάνω από 150 μουσικούς, τραγουδιστές και συντελεστές,  κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά από την www.polytropon.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...