Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΓΡΑΣ 6 - 1


Όμορφο παιχνίδι με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα στο κοινοτικό γυμναστήριο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ» των Προμάχων και ο τοπικός σύλλογος νίκησε την ομάδα του Άγρα με 6-1.
Το παιχνίδι είχε δυο όψεις, αφού το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο, ενώ το δεύτερο δικαιωματικά ανήκει στους γηπεδούχους, που επικράτησαν κατά κράτος, απέναντι μιας καλογυμνασμένης αντιπάλου.
Στα θετικά για την ομάδα των Προμάχων είναι η μεγάλη συγκομιδή γκολ και είναι εμφανέστατη η μεγάλη βοήθεια που δίνει στο σύλλογο ο κανονιέρης Γιώργος Νάνος που επανήλθε δυναμικά, μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς του. Χαρακτηριστικό είναι, ότι στους δυο τελευταίους αγώνες η ομάδα πέτυχε 11 γκολ.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Άγρα να χτυπάει στα ίσα το παιχνίδι και να απειλεί στο 5’ με κεφαλιά του Πολατίδη που έφυγε λίγο άουτ.
Στο 8’ γίνεται το 0-1 από ευθύβολο μακρινό σουτ του Τοπουσδώνη.
Οι γηπεδούχοι ξεπερνώντας το ξάφνιασμα αντέδρασαν στο 13’, όταν ο Νάνος ισοφαρίζει σε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του αρχηγού Αμπάρη.
Τα επόμενα λεπτά και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι και να απειλούν την εστία του Αλέξη Νάνου στο 24’ όταν το δυνατό σουτ του Μουζάκη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στο 40’ όταν το σουτ του Μουζάκη έφυγε λίγο άουτ και στο 42’ όταν η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ουζούνη βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν εντελώς μεταμορφωμένοι και επικράτησαν σε όλες τις πλευρές έναντι των φιλοξενούμενων.
Το 2-1 σημειώνει ο Αμπάρης στο 57’ με μακρινό τεχνικό σουτ.
Στο 63’ όμορφη συνεργασία του Καλογιάννη με τον Νάνο, και ο τελευταίος σημειώνει το 3-1 με όμορφο πλασέ.
Η ίδια ακριβώς φάση επαναλήφθηκε στο 65’ με την αντίθετη φορά. Ο Νάνος τροφοδοτεί τον Καλογιάννη, ο οποίος πλασάρει γράφοντας το 4-1.
Στο 79’ χάνεται μια σπουδαία ευκαιρία για τους Προμάχους, όταν ο νεοεισελθής Προίκος δέχεται μπαλιά από σέντρα του Άτζου, κοντρολάρει την μπάλα με άψογο στυλ, το σουτ όμως που επιχειρεί το αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος.
Στο 83’ γίνεται το 5-1 με τον Μούγιο, όταν  μετά από κόρνερ του Καραδοσίδη, την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα εκμεταλλεύεται ο πρώτος και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Το 6-1 σημείωσε ο Καλογιάννης στο 85’ εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα του Άγρα και πλάσαρε υποδειγματικά, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Το παιχνίδι τελείωσε με άλλη μια καλή φάση, όταν ο Γιώργος Ρατσίτσκας έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Καλογιάννη, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.
Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Νάνος Γ. Καλογιάννης, Αμπάρης, Σέλκος και όλη η αμυντική γραμμή που «έφτιαχνε» το παιχνίδι.
Από την ομάδα του Άγρα ξεχώρισαν για την προσπάθειά τους οι Τοπουσδώνης, Μουζάκης και Ουζούνης.
Η διαιτησία του κυρίου Ατζαμιδάκη ήταν ακριβοδίκαιη και σωστή, ενώ οι βοηθοί του Τσιγκόγλου και Βέλκος ήταν άριστοι.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Α. Νάνος
Καραδοσίδης
Λεμονίδης (Φάφκας)
Άτζος
Μούγιος
Αμπάρης
Σαμσούρης (Προίκος)
Σέλκος
Καλογιάννης
Κωστινάς
Γ. Νάνος (Ρατσίτσκας)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κ. Καρυπίδης

ΑΓΡΑΣ
Παπαδόπουλος
Τσώνης
Γώγος
Τοπουσδώνης
Πολατίδης
Πέτκος (Αλιμπάκης)
Κατικαρίδης (Κολικόπουλος)
Καραουλάκης
Μουζάκης
Ουζούνης
Δαφνής (Δρόσος)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Κλιτσινίκος



















































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...