Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΒΙΑΖΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ.

Εικόνες φρίκης από τα παλάτια του Καντάφι -Είχε δεκάδες δωμάτια όπου βίαζε αγόρια και κορίτσια έως 14 ετών -Πώς τα επέλεγε [εικόνες]

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εξουσίας του απήγαγε μικρά παιδιά για να τα έχει στο κρεβάτι του.
Πίσω από τα παλάτια του στην Τρίπολη της Λιβύης κρυβόταν μία μεγάλη φρίκη με «πρωταγωνιστές» αγόρια και κορίτσια, ηλικίας έως 14 ετών.
Ο πρώην δικτάτορας της Λιβύης διατηρούσε δεκάδες δωμάτια... σεξ στα παλάτια του, προκειμένου να ξεσπά στις αρρωστημένες του ορέξεις στα κορμάκια των παιδιών. Μάλιστα, έβαζε τα κορίτσια που κρατούσε για χρόνια φυλακισμένα να παρακολουθούν ταινίες πορνό για να «εκπαιδεύονται». Από την πλευρά του ο Καντάφι δεν θεωρούσε ότι βίαζε τα παιδιά. Αντίθετα, υποστήριζε πως ήταν τιμή των θυμάτων να «κοιμηθούν» με τον ηγέτη. Τις εικόνες που προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ντοκιμαντέρ του BBC4.


Ακόμη πιο σοκαριστική είναι η εικόνα που δημοσιεύει η Daily Mail: ένα δωμάτιο με εξοπλισμό από εκείνους που υπάρχουν στα ιατρεία των γυναικολόγων. Εκεί, τα νεαρά κορίτσια εξετάζονταν για το ενδεχόμενο να έχουν κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Κι αν έβγαιναν «καθαρές», τότε οδηγούνταν στο κρεββάτι του Καντάφι. Μάλιστα, στο ίδιο δωμάτιο ανάγκαζε τα μικρά κορίτσια να κάνουν εκτρώσεις.


Κάποια κορίτσια δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους, από την άγρια κακοποίηση που δεχόντουσαν. Λίγο πριν πεθάνουν οι άνθρωποι του Καντάφι τις παρατούσαν σε πάρκινγκ ή χωματερές και τις άφηναν να πεθάνουν.
Τα θύματά του, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα διάλεγε ο ίδιος. Επισκεπτόταν σχολεία και κάθε παιδί που επέλεγε, το ακουμπούσε στο κεφάλι. Τότε οι άνθρωποί του έπαιρναν το παιδί που είχε διαλέξει για να βιάσει. Η φρίκη δεν τελείωνε εδώ. Οταν οι γονείς προσπαθούσαν να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τα χέρια του, τότε μία ήταν η απάντηση: Εκτέλεση. 






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...