Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤ2 ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.

Οι περισσότεροι μάλλον τους  ξέρετε.Τα <<Λυμένα κορδόνια >> είναι ένα νεανικό συγκρότημα στο οποίο συμμετέχουν νέα παιδιά από το χωριό μας.Συναντήσαμε τη Σταυρούλα και τον Νίκο,δυο μέλη του συγκροτήματος και τους πήραμε τη συνέντευξη που ακολουθεί για να τους γνωρίσουμε καλύτερα.Ελπίζουμε όταν θα γίνουν διάσημοι να λένε ότι  η πρώτη σχολική εφημερίδα που τους πήρε συνέντευξη ,ήταν η δική μας! 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ  ¨ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ¨
-Η πρώτη αυθόρμητη ερώτηση που μας έρχεται στο μυαλό είναι  πως ξεκινήσατε το τραγούδι.
-Ξεκινήσαμε σαν μια παρέα φίλων που μας άρεσε η μουσική , πριν από περίπου  έξι χρόνια.
-Τι σπουδές έχετε κάνει πάνω στην μουσική και τη φωνητική.
-Ο Νίκος έχει κάνει τις βασικές σπουδές στο μπουζούκι ,κιθάρα, μπαγλαμά και στα θεωρητικά ,και η Σταυρούλα συνεχίζει τις σπουδές της στο βιολί το πιάνο και έχει πάρει το πτυχίο της αρμονίας.
-Πως αισθάνεστε όταν βρίσκεστε πάνω στην σκηνή.
-Αισθανόμαστε πολύ όμορφα, γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε, είναι κάτι που μας αρέσει  το διασκεδάζουμε, και χαιρόμαστε όταν ο κόσμος διασκεδάζει μαζί μας.
-Πως σας ήρθε η ιδέα  να ονομάσετε ¨λυμένα κορδόνια¨ το συγκρότημα σας;
-Δεν ήταν δικιά μας ιδέα αλλά ενός κοντινού μας φίλου, που  στο άκουσμά   της  άρεσε σε όλους μας. Σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε  κάποιο άλλο όνομα ,αλλά το κρατήσαμε γιατί έτσι μας γνώρισε ο κόσμος.

-Έχετε σκεφτεί να γράψετε δικά σας τραγούδια και να τα μελοποιήσετε στο μέλλον;
-Ναι , φυσικά το έχουμε σκεφτεί και το τελευταίο διάστημα  ετοιμάζουμε  κάποιους στίχους και ευχόμαστε στο  άμεσο μέλλον  να κάνουμε και ένα CD.
-Φέτος εμφανίζεστε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί;
-Εμφανιζόμαστε κάθε Παρασκευή στο ¨ΔΑΣΑΚΙ¨ Αριδαίας και  ανά τακτά  χρονικά διαστήματα  στον άγιο Αθανάσιο  Πέλλας και σε διάφορα άλλα νυχτερινά  μαγαζιά της περιοχής .
-Σταυρούλα  εσύ σπουδάζεις είσαι φοιτήτρια  στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, είναι δύσκολο  να συνδυάζεις τις σπουδές σου στο πανεπιστήμιο με την μουσική; Και στο μέλλον τι θα ήθελες επαγγελματικά να συνεχίσεις αυτό που σπουδάζεις ,η να συνεχίσεις επαγγελματικά με την μουσική και το τραγούδι;
-Κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο  γατί και τα δύο απαιτούν πολύ χρόνο και ξενύχτι ,αλλά  επειδή με ευχαριστούν ψυχικά και συναισθηματικά  τα κάνω και τα δύο με πολύ αγάπη .Στο μέλλον αν μπορούσα θα έκανα και τα δύο  αλλά αν έπρεπε να επιλέξω θα επέλεγα αυτό που αγαπώ περισσότερο  ¨την μουσική.¨
-Έχετε  συνεργαστεί  με γνωστούς  Έλληνες  καλλιτέχνες ;

-Ναι, είχαμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε  με τον γερόλυκο της Ελληνικής  Rock μουσικής , Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με την Ευρυδίκη, τον   Δημήτρη Κοργιαλά , αλλά να έχουμε και  συμμετοχή στο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, μαζί  με πολύ γνωστά  μουσικά  συγκροτήματα.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤ2 ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...