Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ (ΜΕΡΟΣ 2ο).



Από την DamA SoUpA


 2008
«Αχχχχχχχ είναι το τρίτο ραντεβού…. Περνάω τόσο όμορφα μαζί του! Λες να με φιλήσει σήμερα; Μακάρι, είμαι πεπεισμένη ότι είναι ο άντρας της ζωής μου!»
Λίγες ώρες αργότερα φτάνει η πολυπόθητη ώρα! Σκύβει και την κοιτάει στα μάτια, οι κόρες διαστέλλονται, οι χτύποι της καρδιάς βάζουν Πέμπτη και ΝΑΙ φιλίιιιι, ρομαντικό, αργό, μακρόσυρτο. Αφού τελειώνει μεσολαβούν κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας και αυτός λέει:
«Πόσο σε θέλω, τρελαίνομαι να σε φιλάω και να με γαργαλάει το μουστάκι σου…»
Βαθμός καγκουριάς 10+               2 χρόνια μετά: ΓΑΜΟΣ

 2009
Ζευγάρι από την Αριδαία μέσης ηλικίας (45-50) διασκεδάζει σε χορό στην Έδεσσα. Ο κύριος έχει πιει τα μέγιστα και η κυρία γκρινιάζει. Της προτείνει να μείνουν το βράδυ εκεί σε κάποιους συγγενείς για να μην οδηγήσει μεθυσμένος. «Να μην έπινες. Τα παιδιά είναι στο σπίτι και αύριο έχουν σχολείο. Ποιος θα τα ετοιμάσει; Ο γείτονας; Αλλά βέβαια πού να τα σκεφτείς εσύ αυτά……… κλπ κλπ κλπ»
Ξεκινάνε λοιπόν κι ο θεός βοηθός. Αλλά φυσικά –όπως γίνεται συνήθως όταν είσαι πίτα- πέφτουν σε μπλόκο.
-Γεια σας!
-Γεια σου αλάνι!
-Φυσήξτε λίγο εδώ…
-Φουυυυυυυυυυυυ (μπόχα!!!)
-Κατεβείτε από το αυτοκίνητο παρακαλώ!
Κάπου εδώ παρεμβαίνει η σύζυγος! «Εγώ σου τα έλεγα, αλλά εσύ εκεί, να πιεις, λες και δε ήξερες ότι θα οδηγήσεις. Κοίτα τώρα…»
Ο οδηγός τα παίρνει με τη γυναίκα του και αρχίζει «Μωρή @^$&$($)!*#^$%@($(#&^$^!(#, γι’ αυτό ΣΚΑΣΕ»
Το βουλώνει η κυρά και μπαίνει στο αυτοκίνητο. Οπότε ο αστυνομικός γυρνάει στο συνάδελφό του και λέει «Έναν πραγματικό άντρα σταματήσαμε που τόλμησε να βάλει σε τάξη τη μουρμούρα της γυναίκας του και θα τον γράψουμε;;;; Καλό δρόμο και προσοχή!»
Βαθμός καγκουριάς 6


 2010 
Επιτέλους Πάσχα! Άντε να πάμε στο χωριό, να ψήσουμε το αρνί, να δούμε και το σόι! Τι φοράμε;;; Έχασα κι αυτά τα κιλά και όλα είναι φαρδιά. Δεν πειράζει, άξιζε τον κόπο γιατί ο καθρέφτης με λατρεύει (φτου μου)
Λίγη ώρα αργότερα στο χωριό:
Θείος Λευτέρης: -Ευτέρπη ήρθε η κόρη σου, καλέ πώς αδυνάτησε έτσι το μελανούρι!
Θεία Ελένη: -Αχ το χρυσό μου, κουκλί έγινε!
Θείος Βρασίδας: -Αρκεί που είναι μυαλωμένη!
Θεία Κατίνα : – Ευτέρπη είσαι πολύ τυχερή! Τα κορίτσια αυτά που κυκλοφορούν τα ξανθά τα αετομάτικα, τα κλέβουν! Εσύ ευτυχώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με τη κόρη σου!
Βαθμός καγκουριάς 1 – γιατί πάντα είναι απαραίτητη μια Θεία Κατίνα


 2011 
Πανελλήνιες Εξετάσεις! Βγαίνουν αποτελέσματα  και ναι, μετά από κόπους και θυσίες ανταμείβεσαι. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα η Ιατρική Αλεξανδρούπολης σε περιμένει. Βγαίνεις με τον κολλητό σου ο οποίος μετά βίας πήρε πέρσι απολυτήριο και φέτος ξανάδωσε χαλαρά για να περάσει Ζωική Παραγωγή στη Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο που περπατάτε (τσακ!) η θεία Κατίνα!
-Βρε τα παιδιά! Τι κάνετε; Από το πρωί παίρνω τηλέφωνα να μάθω τι έγινε με τις εξετάσεις και δε σας βρίσκω. Και να φανταστείτε ούτε που πρόλαβα να πεταχτώ στο σχολείο να μάθω τι έγινε με όλους!
-Εγώ θεία πέρασα Ζωική Παραγωγή Θεσσαλονίκη.
-Συγχαρητήρια παιδάκι μου! Χαλάλι τα λεφτά στα φροντιστήρια δυο χρόνια. Μια χαρά θα παίρνεις τη συγκοινωνία και μέχρι να πεις κύμινο έφτασες. Θα σου στέλνει και η μαμά φαγητό, ούτε πλυντήριο δε χρειάζεται να πάρεις, κάθε Παρασκευή εδώ θα είσαι! Μπράβο!
-Εγώ θεία Κατίνα Ιατρική Αλεξανδρούπολης!
-Αλεξανδρούπολη! Δεν πειράζει βρε πουλάκι μου, τι να κάνεις! Έχει και τέτοια η ζωή.
Βαθμός καγκουριάς 8


  2012
Γάμος στην Υδραία! Εσύ ….το γνωστό θύμα! Την θέλεις πολύ! Αυτή … η γνωστή τ….τσα! Το έχει καταλάβει και το εκμεταλλεύεται! Σου ζητάει να τη συνοδέψεις στο γάμο. Η χαρά σου είναι απερίγραπτη. Ψάχνεις πανικόβλητος σοβαρό παντελόνι. Θυμάσαι ότι κάπου έχεις ένα μπλε απ’ τη παρέλαση. Το φοράς… είναι λίγο τσίτα αλλά οκ! Το ‘χεις το στυλ! Δανείζεσαι αυτοκίνητο, πας την παίρνεις από το σπίτι (γμτ είναι κούκλα) και κατευθύνεσαι προς την Υδραία. Ψάχνεις να παρκάρεις φάτσα φόρα στην εκκλησία για να δουν όλοι τι λουλούδι συνοδεύεις. Σβήνεις αμάξι, φοράς rayban, κατεβαίνεις και πας να της ανοίξεις την πόρτα (αυτά σε μάραναν!).  Ξαφνικά κάτι νιώθεις – τι  γίνεται ρε παιδιά! Παίρνει αέρα ο κ….ος σου!!! («Και στα λεγα είναι στενό το παντελόνι, μην το ρισκάρεις…» τσιρίζει το υποσυνείδητό σου χασκογελώντας). Μέχρι να προλάβεις να πεις κάτι, αυτή έχει ήδη βρει παρέα και σε χαιρετά…
Βαθμός καγκουριάς 7   Βαθμός γκαντεμιάς 10



  2013 
Όμιλος Επιχειρήσεων ……… Αριδαία!
Κυρία μετρίου αναστήματος μπαίνει στο μαγαζί. Είναι ο υπάλληλος εκεί.
-Καλησπέρα σας…
-Καλησπέρα! Ένα κιλό μπακαλιάρο θα ήθελα.
- Μαλιστα!
Παίρνει τον μπακαλιάρο, τον τοποθετεί στη ζυγαριά.
-Είναι 750 γραμμάρια!
-Κάντο ένα κιλό σε παρακαλώ!
-ΟΚ
Με φυσικότητα παίρνει τη σέσουλα και ρίχνει τρεις φτυαριές αλάτι!
-Έτοιμη!!!
Βαθμός καγκουριάς 5 και κάτι



 2014
Παίκτης τοπικής ομάδας έχει συμφωνήσει με γνωστή άγνωστη ομάδα πολυπόθητη μεταγραφή. Ραντεβού τη Δευτέρα! Στα γραφεία! Ετοιμάζεται, πάει, όλη η διοίκηση εκεί….ο πρόεδρος άφαντος!!!
Βαθμός καγκουριάς 9,7



*Για ευνόητους λόγους τα ονόματα και οι ημερομηνίες περιπλέκονται ή παραλείπονται…. αλλά πρόκειται για πραγματικά γεγονότα.



ΠΗΓΗ...http://www.aridaia24.gr/

1 σχόλια :

ΟΧΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΗΤΑΝ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...