Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο ΗΡΩΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ.

Ο ήρωας του Ιράν είναι φαλακρός και δάσκαλος -Ξύρισε το κεφάλι του για συμπαράσταση σε μαθητή [εικόνες]

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται από ένα δημοτικό σχολείο στο Ιράν, όπου τα παιδιά και ο δάσκαλος μίας τάξης έχουν ξυρισμένα τα κεφάλια τους. Αφορμή στάθηκε η απίστευτη πράξη αγάπης του Ali Mohammadian, του δασκάλου, ο οποίος αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε έναν μαθητή, τον οποίο χλεύαζαν τα υπόλοιπα παιδιά.
Ο 8χρονος Mahan Rahimi έχασε τα μαλλιά του εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας. Ωστόσο, η πράξη του δασκάλου έμελλε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση με τους μαθητές που κάποτε κορόιδευαν το μικρό να ξυρίζουν και εκείνοι το κεφάλι τους.


Οπως αναφέρουν τα ξένα ενημέρωσης, ο δάσκαλος έχει γίνει ήρωας στο Ιράν, ενώ δέχτηκε μέχρι και τα συγχαρητήρια του ιρανού προέδρου Χασάν Ροχανί.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του παιδιού ώστε να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για αντιμετώπιση της ασθένειάς του.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που η πράξη μου άγγιξε τόσους ανθρώπους», είπε ο 45χρονος δάσκαλος. Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με τον 8χρονο στο Facebook, γράφοντας «Τα κεφάλια μας είναι ευαίσθητα στις τρίχες», με πλήθος κόσμου να τη μοιράζεται.






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...