Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.


Διονύσης Σταμενίτης: « Εξασφαλίστηκε η μεταφορά ενός αναισθησιολογικού μηχανήματος από το Νοσοκομείο «Παναγία» στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ».
« Επαφή του Βουλευτή με τους Διοικητές των δύο Υγειονομικών Περιφερειών»
Στα πλαίσια της αναστολής λειτουργίας του Νοσοκομείου «Παναγία» η διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας αποφάσισε τη μεταφορά του ιατρικού εξοπλισμού σε άλλα Νοσοκομεία ανά την Ελλάδα.
Μετά από επαφές του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη τόσο με τη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ όσο και με αυτήν της 3ης ΥΠΕ, επιτεύχθηκε η ένταξη και του Νοσοκομείου Γιαννιτσών στη λίστα των Νοσοκομείων υποδοχής των εν λόγω μηχανημάτων.

Συγκεκριμένα για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών εξασφαλίστηκε η μεταφορά ενός αναισθησιολογικού μηχανήματος, γεγονός που αποτελεί σημαντική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της εύρυθμης λειτουργίας της χειρουργικής μονάδας του Νοσοκομείου. Το μηχάνημα που θα φθάσει θα δώσει τη δυνατότητα λειτουργίας δύο χειρουργικών αιθουσών σε καθημερινή βάση, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην συσσωρεύονται τα περιστατικά και να παρέχονται ταχείς και ασφαλείς υπηρεσίες στους ασθενείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...