Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΕΛΛΑΣ.


Διονύσης Σταμενίτης: « Φως στην υλοποίηση των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό. Ξεκινάει η διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου».
«Συνάντηση του Βουλευτή με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ».
Σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΕΔ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης αναφορικά με την εξέλιξη του ζητήματος των εργατικών κατοικιών στις περιοχές της χώρας, στις οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη.
Στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν ο Διοικητής και Υποδιοικητής του ΟΑΕΔ καθώς και ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Οργανισμού, παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των εργατικών κατοικιών του Αρχοντικού Πέλλας. Συγκεκριμένα ο Βουλευτής τόνισε ότι το έργο έχει καθυστερήσει αρκετά, με αποτέλεσμα να έχει πολλαπλές συνέπειες για την περιοχή.
Μετά από διαβούλευση των παρευρισκομένων αποφασίστηκε ότι, ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει συγκεκριμένες ενέργειες προς την υλοποίηση του έργου όπως, επικαιροποίηση των απαιτούμενων εργασιών, έκδοση των τευχών δημοπράτησης και έγκριση αυτών από το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ και τέλος, νέα δημοπράτηση του έργου.
Η διαδικασία υλοποίησης των παραπάνω σύμφωνα με τους υπεύθυνους, υπολογίζεται σε 4 με 5 μήνες, και αν δεν υπάρξουν παρακωλύσεις στην υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος, το έργο θα ξεκινήσει στο επόμενο εξάμηνο. Σημειώνεται δε ότι τα χρήματα για την κατασκευή του έργου είναι δεσμευμένα.

Ο κ. Σταμενίτης τέλος, έθεσε και το ζήτημα της ασφάλειας και φύλαξης στην περιοχή, γεγονός για το οποίο ο Διοικητής του ΟΑΕΔ τον διαβεβαίωσε ότι θα λυθεί με την αντιμετώπιση ορισμένων νομικών εμποδίων που υπάρχουν. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...