Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Οι σταρ του ερωτικού κινηματογράφου και τα κέρδη των εταιρειών 


prostitute
Ποιος είναι ο πιο επικερδής τομέας στον κινηματογράφο;
Τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, που μπορεί να υποστούν και τεράστιες ζημιές, αν μια ακριβή ταινία δεν πάει καλά, ή άλλες φθηνότερες παραγωγές με τεράστιο κοινό, διαχρονική αξία και χαμηλούς προϋπολογισμούς;
Προφανώς, η δεύτερη κατηγορία και ειδικά όταν αναφερόμαστε στις ταινίες πορνό.
Είναι παραγωγές που προϋποθέτουν μηδαμινό οικονομικό ρίσκο και καθόλου χρήματα για άξιους σεναριογράφους και θεαματικά σκηνικά.
138.x600.feat_.porn5_
Οι μόνοι άξιοι πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές. Γι αυτό και όσοι άντεξαν στη δύσκολη δουλειά του πορνοστάρ, έκαναν περιουσίες.
Φυσικά, η λέξη πορνοστάσιο χρησιμοποιείται καταχρηστικά για όλους τους καλλιτέχνες του είδους, αλλά οι αληθινοί που δικαιούνται τον τίτλο είναι λίγοι.
Να δύο λαμπρά παραδείγματα:
Η Τζίνα Τζέιμσον είναι η κόρη ενός σερίφη και μιας σόου γκερλ.
jenna
Η μητέρα της πέθανε, όταν ήταν δύο ετών και η θεραπεία για τον καρκίνο «ξετίναξε» τα οικονομικά της οικογένειάς της.
Μετακόμισε με τον πατέρα της σε ένα πάρκο τροχόσπιτων. Προσπάθησε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της στο Λας Βέγκας, αλλά δεν τα κατάφερε.
Κατέληξε όμως να κερδίζει 2 χιλιάδες δολάρια κάθε νύχτα, δουλεύοντας στις μπάρες της «αμαρτωλής» πόλης.
Το 1993, ξεκίνησε νέα καριέρα στις ταινίες πορνό και σήμερα είναι η πλουσιότερη πορνοστάρ, έχοντας στην τράπεζα 30 εκατομμύρια δολάρια.
αρχείο λήψης
Ο πλουσιότερος πρωταγωνιστής ταινιών πορνό είναι ο Πίτερ Νορθ, που έχει κερδίσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια.
Ο «προικισμένος» σταρ έπαιξε σε 2.583 ταινίες και μάλιστα σκηνοθέτησε 61 από αυτές. Αν μη τι άλλο, είναι ένας ακούραστος μεροκαματιάρης.
Η βιομηχανία των πορνό ταινιών κερδίζει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους στις μεγάλες εταιρείες παραγωγής, καθώς το προϊόν είναι ελκυστικό για πολύ κόσμο.
Φυσικά, το ιντερνέτ έχει αλλάξει τους όρους, καθώς έχουν εισβάλλει με επιτυχία και ερασιτέχνες ηθοποιοί, με ασήμαντες αμοιβές, αλλά τα κέρδη εξακολουθούν να είναι τεράστια.
article-0-1420C39B000005DC-19_634x476
Στο διαδίκτυο, το ένα τέταρτο των αναζητήσεων είναι για ταινίες πορνό, ενώ περίπου το 35% των χρηστών κατεβάζουν πορνογραφικά αρχεία.
Το ποσό που διακινείται για τα πορνό, αφήνει τεράστιο καθαρό κέρδος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
Οι ειδικοί επαναλαμβάνουν ότι ειδικά το διαδικτυακό πορνό, προκαλεί εθισμό και αποξένωση.
Όσοι το διαπιστώνουν, πρέπει να ζητάνε βοήθεια από ειδικούς.
Το μόνο βέβαιο είναι, ότι από την δημιουργία του ανθρώπινου είδους, οι σεξουαλικές αναπαραστάσεις, που εξελίχθηκαν σε ταινίες, φανερώνουν ότι η ερωτική επαφή είναι σημαντική για τον άνθρωπο και η εμπορική της εκμετάλλευση είναι αναπόφευκτη

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...