Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

"ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΣΕ ΚΟΡΗ".

«Από μάνα σε κόρη» -Η νέα συνταρακτική καμπάνια για την ενδοοικογενειακή βία [βίντεο]

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο πέφτουν συχνά θύματα ενδοοικογενειακής βίας μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.
Η νέα διαφημιστική καμπάνια ενός ελβετικού οργανισμού κατά της ενδοοικογενειακής βίας μας προσγειώνει στην σκληρή πραγματικότητα που μπορεί να υπάρχει πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Κύριος στόχος είναι φυσικά να αφυπνίσει τις γυναίκες και κυρίως τις μαμάδες που αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά τους. Στο βίντεο, το μικρό κοριτσάκι, η Λέα, δοκιμάζει τα ρούχα της μαμάς της και φαίνεται να διασκεδάζει με τα «μεγαλίστικα» ρούχα και παπούτσια που την κάνουν να μοιάζει σε αυτήν. Η κατάληξη όμως είναι τραγική αφού το κοριτσάκι αναπαριστώντας την μαμά της, μακιγιάρει το πρόσωπό της δείχνοντας τα σημάδια ξυλοδαρμού που βλέπει καθημερινά.
Το βίντεο, σύμφωνα με το mothersblog, καταλήγει με το μήνυμα: «Η ενδοοικογενειακή βία σπάνια έχει ένα μόνο θύμα. Μην την αφήσετε να φτάσει τόσο μακριά».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...