Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΡΕΛΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΧΙΠΣΤΕΡΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ.

Mr. Incredibeard: Ο άντρας που έγινε διάσημος για την τρελή του γενειάδα και έστειλε τους χίπστερς στο κομμωτήριο [εικόνες]

Πλέον δεν είναι και τόσο σπάνιο να συναντήσεις στο δρόμο έναν άντρα με γενειάδα, αφού η μόδα του χίπστερ καλά κρατεί. Ωστόσο, αυτός ο 29χρονος έγινε διάσημος από τη θρυλική γενειάδα του η οποία περνά κυριολεκτικά δια πυρός και σιδήρου και αντέχει τα πάντα.

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο τρίχες ο Isiah Webb, ή, όπως είναι γνωστός στο ίντερνετ ο Mr. Incredibeard, βλέπει ένα πεδίο έμπνευσης, δημιουργώντας τα πιο εξωφρενικά σχήματα.

Οπως αναφέρει ο ίδιος, η γενειάδα είναι ένα οικογενειακό τους χαρακτηριστικό και μια παράδοση. Ο θείος του ο Jay Gould, ήταν ένας μεγιστάνας με μια από τις πιο εντυπωσιακές γενειάδες της οικογένειας και αποτελεί πρότυπο για τον Webb, ο οποίος ευελπιστεί κάποια στιγμή να γίνει το ίδιο πλούσιος.

Ο Webb ανεβάζει εικόνες από τη γενειάδα του κάθε Δευτέρα και οι φωτογραφίες του γίνονται viral τρελαίνοντας όλο το διαδίκτυο. Στο πλευρό του είναι η γυναίκα του, καθώς του δίνει ιδέες για το πώς να «δημιουργήσει».

Το παράξενο αυτό χόμπι του Mr. Incredibeard έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα αφού μέσω του έργου του και του blog του, προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλούς σκοπούς. Αυτό το διάστημα ο Webb, προσπαθεί να μαζέψει κεφάλαια για την παροχή καθαρού νερού, μέσω της πώλησης των προϊόντων του.













ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...