Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΝΑΨΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ.........!!!!

Μαθητής άναψε καπνογόνο στο 

σχολείο του



Μαθητής άναψε καπνογόνο στο σχολείο του
Την αποβολή του από όλα τα σχολεία του Αγρινίου αντιμετωπίζει ένας πιτσιρικάς που έκανε την εξυπνάδα να ανάψει καπνογόνο σε ένα διάδρομο του στο 2ου Γυμνασίου της πόλης και να το πετάξει! Μαζί του, την «πλήρωσαν» και οι γονείς του.

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η ασφυκτική ατμόσφαιρα, οι υπεύθυνοι του σχολείου ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον δράστη. Οι μαρτυρίες οδήγησαν στον 15χρονο μαθητή, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης για διατάραξη και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Και ενώ ο ίδιος ο μαθητής της τρίτης γυμνασίου θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα αποφασίσουν για την τύχη του, οι γονείς του παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...