Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: "ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ".

Η αναγκαιότητα άμεσης άσκησης ενδίκων μέσων από τον Δήμο Αλμωπίας κατά των αρμοδίων  για  την παύση της λεηλασίας της Αλμωπίας σε ότι αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες   Κέντρο Υγείας Αριδαίας , Ι.Κ.Α. ,Δ.Ε.Η. . Ο.Α.Ε.Δ., Εφορία  και Τάγμα Εθνοφυλακής είναι  πέρα για πέρα επιβαλλόμενη άμεση και χωρίς αναβολή .

 Ο δήμαρχος Αλμωπίας Πασόης Δημήτριος  ή αδυνατεί  να χειριστεί τα θέματα αυτά  ή σκόπιμα δεν ασκεί τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα  ή τα έχει παρατήσει και απλά περιμένει  να λήξει η θητεία του .

   Όμως εκτιμώ ότι έχει επιλεκτική  δραστηριότητα  δεν μπορεί για την περίφραξη  στον κήπο της γιαγιάς να  θέλει να  κάνει διοικητική αποβολή  και να επιμένει με σθένος και για τα μυστικά του βάλτου στην περιοχή  2ου δημοτικού σχολείου να μην καλεί το νομικό σύμβουλο του δήμου  για να ενημερώσει  το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες  σχετικά τι πραγματικά τέλος πάντων συμβαίνει  εκεί .
  Δεν μπορεί το έτος 2007 στην ίδια  περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου να ενημερώνετε από την διεύθυνση πολιτικής γης  ο δήμος Αριδαίας  ότι ιδιότης εμφανίζεται να διεκδικεί δημοτική έκταση και να μην απαντά  σε ποιες  πράξεις προέβη ο δήμος για να προστατεύσει την περιουσία του δήμου και τώρα ο Δήμαρχος να προβαίνει σε αντικατάσταση  αυτής της έκτασης με ίσης αξίας  .

  Δεν μπορείς να μην δίνεις σαφείς απαντήσεις  κύριε Δήμαρχε  !

  Αν πραγματικά δεν μπορείτε κύριε Δήμαρχε να δώσετε απαντήσεις τότε υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες καλέστε τις  γιατί αν έρθουν μόνες τους ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο καλά για εσάς εκτός και αν πίσω από όλα αυτά υπάρχουν πολλά μυστικά .

  Όλα στο φως τώρα !
  
    Τέλος σας καλώ κύριε Δήμαρχε άμεσα να δώσετε εντολή στους νομικούς του δήμου Αλμωπίας να προβούν στα απαραίτητα ένδικα μέσα  για την κατάργηση της Υπουργικής απόφασης όπου χαρακτηρίζει κάθε οργανική θέση υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Αριδαίας προσωποπαγής  και με την συνταξιοδότηση του κάθε ένα υπαλλήλου καταργείται αυτόματα και η οργανική θέση , που σημαίνει ότι πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει προσωπικό για να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Αριδαίας . .

  Έχει δικαίωμα στην Υγεία και η Αλμωπία !!


  
Ακομμάτιστη
Δράση 
Ανάπτυξης 
Κατοίκων 
Αλμωπίας                                                  


 Ανδρέας Κόγιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...