Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΟΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ.

Η ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα πράγματα για την χειραγώγηση της ευρωπαϊκής μάζας ξεπερνάει και την ταχύτητα του φωτός. Ξαφνικά στο κράτος-μέλος Ελλάδα από χθες ξεχάστηκαν τα Μνημόνια- Αντιμνημόνια, τα εντός - εκτός Ευρώπης, τα δραχμή-ευρώ και περάσαμε στον Ευρωσκεπτικισμό και τον Ευρωπαϊσμό. Φθάσαμε επιτέλους έστω και αργά στο ζουμί του σχεδίου Ενωμένη Ευρώπη που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν ολοκληρωτισμό που επιβάλλει απόλυτη εξουσία καταργώντας όλα τα εθνικά συντάγματα και ιδιαιτερότητες του κάθε λαού. 

Η παγίδα στην οποία πέσαμε άπαντες, από τους Βρετανούς μέχρι τους Έλληνες, είναι ότι όταν πλέον λέμε Ευρώπη εννοούμε Ενωμένη Ευρώπη. Πετάξαν στην αρένα τον χαρακτηρισμό ευρωσκεπτικιστής που σημαίνει ότι αυτός είναι ενάντια στην Μεγάλη Ιδέα της Ε.Ε και αυτόματα χαρακτηρίζεται φασίστας, εθνικιστής, μισαλλόδοξος και τελικά γραφικός. Το δικαίωμά σου να υπερασπίζεσαι την εθνική σου ταυτότητα, την εθνική σου αξιοπρέπεια και την εθνική σου ανεξαρτησία για τους νόμους της ΕΕ είναι αποδεικτικό στοιχείο εξτρεμισμού με στόχο την σπίλωση των θεσμών της ΕΕ.

Η ενέργεια του Βρετανού ευρωβουλευτή, Νάιτζελ Φάραντζ, να τα πει χύμα και τσουβαλάτα στον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά, χώρισε αμέσως τους “σκεπτόμενους” Έλληνες σε δύο στρατόπεδα: Στους υποστηρίζοντες τον ευρωπατριώτη Σαμαρά και τον ευρωσκεπτικιστή Φάραντζ. Ωρύονται και οι δύο πλευρές για το δίκιο τους ξεχνώντας ένα βασικό και θεμελιώδες θεώρημα, το ότι ο Φάραντζ ότι κάνει το κάνει για την Αυτοκρατορία του. Μια Αυτοκρατορία που απέναντι στην Ελλάδα δεν άλλαξε πολιτική από την εποχή που σουλατσάριζε στο Μεσολόγγι σαν γύφτικο σκεπάρνι, κορδωμένος ο Λόρδος Μπάυρον. Το γιατί έκανε επίθεση στον Σαμαρά ο Φάραντζ το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και η Αυτοκρατορία που υπηρετεί, το γιατί εσύ εντάχτηκες άμεσα στους ευρωσκεπτικιστές μόνο και μόνο για να βγάλεις τα απωθημένα σου στην πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζει ο αχυράνθρωπος Σαμαράς, πρέπει να το σκεφτείς καλά.

Επειδή η γεωγραφία των κομματικών μαντριών στην Ελλάδα αυξάνεται καθημερινά και όλα αυτά καταλήγουν στο τέλος στον ευρωσκεπτικισμό ή στον ευρωπαϊσμό μήπως πρέπει να αναλογιστούμε ότι κι αυτό το παιχνίδι είναι στημένο από την ίδια επιχείρηση ΕΕ; Μήπως ο δημοκρατικός φερετζές του ολοκληρωτισμού χρειάζεται λόγο και αντίλογο δημιουργώντας βαλβίδες ασφαλείας; Άραγε πώς θα αντιμετώπιζαν τις αποφάσεις, τους νόμους και τις συμφωνίες που λαμβάνουν χώρα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, πολίτες της Ευρώπης που δεν αντιπροσωπευόταν από τον ανάλογο κομματικό ευρωβουλευτή;

Ξεχνάς ότι τον ευρωσκεπτικιστή Φάραντζ τον ακολουθεί το 15% του βρετανικού λαού εκτός του ότι επηρεάζει και τις κυβερνητικές αποφάσεις της πατρίδας του. Εσένα που είσαι αντίθετος με την Ε. Ε ποιος σε ακολουθεί και σε υποστηρίζει; Τα αντιΜνημονιακά κόμματα και οι ομαδούλες που τσιρίζουν για μια ψήφο ξεχνώντας το μακελειό στην χώρα; Μα αυτοί όλοι θα είναι ενταγμένοι στην ευρωσκεπτικιστική ομάδα η οποία θα είναι υποτίθεται ο αντίλογος του ολοκληρωτισμού. Και ενώ θα είναι ο αντίλογος, ο ολοκληρωτισμός θα έχει επέλθει.

Πριν λοιπόν χαρείς με την αντίσταση του κάθε Φάραντζ ως αντίθετος και πριν συμφωνήσεις με τις διαταγές της ΕΕ που ορίζει την τήρηση των νόμων βάσει οικονομικού κινήτρου (bonous στον Γ.Γ του Υπουργείο Οικονομικών ανάλογο με την είσπραξη χαρατσιών) σκέψου απλά ότι και οι δύο πλευρές δεν ενδιαφέρονται για σένα.

Ε.Ε, λοιπόν, είναι αυτό που ζούμε από σήμερα το πρωί. Ο εισπρακτικός υπεύθυνος του ελληνικού Κράτους είναι οι Τράπεζες εφόσον όλες τις συναλλαγές που έχεις να κάνεις με το δημόσιο, ως οφειλέτης ή φορολογούμενος, από σήμερα θα γίνεται με ενδιάμεσο το ένα από τα τρία τραπεζικά ιδρύματα που παρέμειναν στην χώρα. Σε ποια σωστά διαχειριζόμενη επιχείρηση το ταμείο το κρατά ο γείτονας και όχι ο ιδιοκτήτης;

Ε.Ε, λοιπόν, είναι ότι από αύριο το πρωί άπαντες, ακόμη και οι ευρωσκεπτικιστές Βρετανοί, Γάλλοι και Πορτογάλοι θα μπορούν να “χτυπάνε” σε διαδικτυακό πλειστηριασμό την περιουσία σου μέσω της μαυραγορίτικης και κατάπτυστης real estate υπηρεσίας του πρώην Υπουργείου Οικονομικών και νυν γραφείου Θεοχάρη.

Μην αγωνιάς να ενταχθείς σε ομάδες ευρωπαϊστών και ευρωσκεπτικιστών. Ψάξε μέσα σου ως ελληνοσκεπτόμενος πόσο Ελλάδα σου έμεινε. Διότι ως Έλληνας έδωσες και πήρες κρατώντας την διαφορετικότητα σου και σεβόμενος την διαφορετικότητα των άλλων. Η πλήρης στέρηση του σεβασμού απέναντι στην ύπαρξή σου και την διαφορετικότητα σου που διαπράττεται απάνθρωπα από νόμους φτιαγμένους μέσω ανδρεικέλων που ποτέ δεν είχαν αυτοσεβασμό αλλά και το πλεονέκτημα της διαφορετικότητας, αντί να σε κάνει να εκρήγνυσαι δι' αντιπροσώπου πρέπει να σε κάνει να καταλάβεις ότι ο μόνος αντιπρόσωπος της δίκαιας ύπαρξής σου, είσαι Εσύ.- 

Γιάννης Λαζάρου





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...