Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΓΙΚΟ: ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

Απίστευτα μαγικό: Διάσημοι πίνακες ζωγραφικής ζωντανεύουν με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας [βίντεο]

Υπέροχα εντυπωσιακό και απλά μοναδικο το έργο «Βelleza» (Ομορφιά) του Ιταλού καλλιτέχνη Rino Stefano Tagliafierro,  δίνει ζωή σε μία σειρά από γνωστούς πίνακες, από την αναγγέννηση στο συμβολισμό του 19ου αιώνα, μέσα από τον Μανιερισμό το Ρομαντισμό και το Νεοκλασικισμό. 
Τοπία, φιγούρες και στοιχεία της φύσης παίρνουν πνοή και να κινούνται χάρη στο ταλέντο του μιλανέζου καλλιτέχνη και τη χρήση των νέων τεχνολογιών.
Στο απίστευτο αυτό αποτέλεσμα που μας προσφέρει ο Rino Stefano Tagliafierro, η έννοια και η εικόνα της ομορφιάς επιστρέφει μέσα απο την εκφραστική δύναμη της κίνησης, που αναβιώνει μέσα από την ακινησία του καμβά.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...