Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

GEORGE PAPANDREOY ΟΠΩΣ GEORGE CLOONEY.

George Papandreou όπως George Clooney: Ο πρώην πρωθυπουργός όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ [βίντεο]

Ασπρόμαυρο φιλμ, πυρετικά κοντινά πλάνα στο πρόσωπο, στα χέρια και ο Γιώργος Παπανδρέου πιο άνετος και παραστατικός από ποτέ: Το νέο βίντεο του The Wolrd Post με τους ευρωπαϊους ηγέτες παρουσιάζει τον πρώην πρωθυπουργό να μιλάει για την ενωμένη Ευρώπη και την ανεργία, διαδεχόμενος τον Τόνι Μπλερ και τον Ερικ Σμιτ.
Το βίντεο αρχίζει με μικρό απόσπασμα με το παρασκήνιο της προετοιμασίας για το βίντεο, με τον Γιώργο Παπανδρέου να λέει πως νιώθει σαν να βρίσκεται σε αίθουσα ανάκρισης πίσω από ένα γυαλί. Το πρότζεκτ υποστηρίζεται από την Αριάνα Χάφινγκτον – αξίζει να σημειωθεί.
Ο πρώην πρωθυπουργός μέσα σε λιγότερο από έξι λεπτά εξηγεί πως η Ενωμένη Ευρώπη ήταν ένα πείραμα μετά τη δραματική εμπειρία των δύο πολέμων με στόχο να μη ξαναυπάρξει εμπόλεμη κατάσταση στη Γηραιά Ηπειρο. Εστιάζει στο πρόβλημα της κρίσης, λέγοντας πως η λιτότητα δεν είναι η λύση, αλλά χρειάζεται μια «ιστορία ανάπτυξης» που θα επενδύει σε έρευνα για το ανθρώπινο δυναμικό, τις υποδομές, την έρευνα., την καινοτομία. Και για αυτά χρειάζεται μια νέα πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Αναφερόμενος στις προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εστιάζει στην οικονομική κρίση, στη συγκέντρωση πόρων εκτός των εθνών στους λεγόμενους φορολογικούς παράδεισους, στην αλλαγή του κλίματος, στις ανισότητες των κοινωνιών.
Πάντως τα πρώτα σχόλια κάτω από το βίντεο του πρώην πρωθυπουργού, είναι εμπρηστικά και ειρωνικά.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...