Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΗΡΩΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 10 ΧΛΜ ΣΕ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΣΘΕΝΗ.

Ηρωας ακούει στο όνομα Zenko Hrynkiw- Ο γιατρός που περπάτησε 10 χλμ σε χιονοθύελλα για να σώσει έναν ασθενή

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ιστορία ενός γιατρού από την Αλαμπάμα, ο οποίος περπάτησε 10 χιλιόμετρα μέσα στη χιονοθύελλα για να σώσει έναν ασθενή.
Ηταν πρωί της Τρίτης όταν ο νευροχειρουργός Δρ. Zenko Hrynkiw στο Birmingham ο μόνος νευροχειρουργός στο Trinity Medical Center ειδοποιήθηκε για ένα επείγον περιστατικό.
Ο Hrynkiw επιχείρησε να φτάσει στο νοσοκομείο οδηγώντας αλλά η κατάσταση που επικρατούσε, εξηγεί η Huffington Post, δεν του επέτρεψε να φτάσει μακριά.
Τόσο οι τοπικές αρχές όσο και το ίδιο το νοσοκομείο Trinity αναζήτησαν εναλλακτικό μέσο μεταφοράς αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
«Του τηλεφώνησα ξανά και είπε: 'έρχομαι με τα πόδια», δήλωσε ο Davis.
Ο Ηrynkiw χρειάστηκε περίπου πέντε ώρες για να φτάσει στο νοσοκομείο.
Ο ασθενής είχε ήδη περάσει την απαραίτητη προετοιμασία για να γίνει η επέμβαση. Ο Hyrnkiw μίλησε με την οικογένειά του και μπήκε στο χειρουργείο.
«Αν δεν είχε μπει στο χειρουργείο, ο ασθενής θα είχε πεθάνει, αυτό είναι το πιθανότερο», τόνισε ο Davis, σημειώνοντας πως η συμπεριφορά και η ανταπόκριση του Hyrnkiw δεν τον εξέπληξε.
«Είναι εδώ περίπου 330 ημέρες το χρόνο, είναι αφοσιωμένος», συνέχισε ο Davis. «Πριν αρχίσουμε την επέμβαση του είπα: 'είσαι καλός άνθρωπος'. 'Απλά κάνω τη δουλειά μου', μού απάντησε»






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...