Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 15-0.

Διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει φιλικό αγώνα γιατί το σκορ ήταν 15-0 -Ενα τραγ

Πανωλεθρία και συνάμα θρίαμβος. Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στη Λοκομοτίβ Μόσχας και τη Στρόμσγκοντσετ γράφτηκε στην αθλητική ιστορία καθώς το ματς είχε ουσιαστικά λήξει από το πρώτο κι όλας ημίχρονο με τους Ρώσους να συνθλίβουν τους σαστισμένους Νορβηγούς με 15-0.

Μάλιστα, ο διαιτητής, σύμφωνα με τη Mirror, αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα στο 84ο λεπτό καθώς έβλεπε τους βορειοευρωπαίους να μη μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Μάλιστα οι ηττημένοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και τον προπονητή αλλά και μερικά άτομα από το κοινό προκειμένου να σχηματίσουν ομάδα!








ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...