Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2014 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Την Τσικνοπέμπτη γιόρτασαν σε μια σεμνή και άκρως "απολαυστική" εκδήλωση, οι δάσκαλοι, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Προμάχων.
Ο δραστήριος σύλλογος τα είχε προετοιμάσει όλα και σε λίγη ώρα "κάηκαν" τα κάρβουνα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου, που πλημμύρισε από τις χαρούμενες φωνές και τα ξεφωνητά των μικρών "θηρίων" .
Μοιράστηκαν σε όλους ατομικές μερίδες με νόστιμα σουβλάκια και αναψυκτικά και η γιορτή κατέληξε με πολύ τραγούδι και χορό.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

































ΦΩΤΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ.

4 σχόλια :

Στο γυμνάσιο δεν ήρθαμε και λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά και λόγω του ότι υποθέσαμε πως η γιορτή του γυμνασίου θα καλυφθεί από την όμορφη ιστοσελίδα που έχετε φτιάξει http://schoolpress.sch.gr/promaxoischoolnet/

Εύχομαι σ' όλα τα παιδάκια και στους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων:'Καλή Αποκριά"και "Καλή Σαρακοστή"!..Να ξέρατε τι μου θημήσατε μ' αυτές τις φωτογραφίες!.. Ήμουν κι εγώ δάσκαλος στο Σχολείο αυτό από το 1977 μέχρι το 1983!..Περάσαμε τόσο ωραία και έχω τόσο όμορφες αναμνήσεις από το σχολείο αυτό!..

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...