Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.45)

Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός (21.45)
Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει μέσα στο φλεγόμενο Καραϊσκάκη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε την σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45, Novasports 2) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, και έχουν ως στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για να αγγίξουν το θαύμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Μίτσελ μίλησε στον Guardian και ήταν ξεκάθαρος στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του. «Δεν έχουμε ένα όπλο λέιζερ για να διαλύσουμε την άμυνά τους, αλλά έχουμε ιδέες και είμαστε ικανοί να ανταγωνιστούμε την Μάντσεστερ. Και το εννοώ, να την ανταγωνιστούμε…

Δεν θα τους στρώσουμε κόκκινο χαλί, θα πάμε να τους νικήσουμε. Θέλαμε να διασκεδάσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία μας και το έχουμε κάνει, αλλά ποιός λέει ότι θα σταματήσουμε τώρα;», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να είναι άκρως επιθετικοί και να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι η «καυτή» τους έδρα. Εδώ και καιρό οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν αυτό το παιχνίδι και σήμερα το Καραϊσκάκη θα πάρει φωτιά, με τον κόσμο να αποτελεί τον «δωδέκατο παίκτη» του 51χρονου προπονητή.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Ολυμπιακό. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τον Κάμπελ και τον Πέρες (ή τον Φουστέρ) στα πλάγια. Ο Τσόρι θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας και Σαβιόλα.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αγωνιστούν με το ίδιο σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια των Άγγλων θα είναι ο Ντε Χέα, με τους Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ως αμυντικοί μέσοι θα παίξουν Φλέτσερ και Κάρικ, με τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα (ή Γιάνγκ) στα πλάγια. Ρούνεϊ (πίσω) και Φαν Πέρσι θα είναι στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι μαζί με τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο (οι πλάγιοι) και τους Ματζιολέρι και Βαλέρι (πίσω από τις εστίες).

ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...