Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

BANGERS FOR BREAST CANCER.

Προτάσσουν τα στήθη τους για την καταπολέμηση του καρκίνου -Η νέα φιλανθρωπική μ

Το διαδίκτυο κάνει κίνημα. Η 35χρονη νοσηλεύτρια Michelle Kent από τη Βρετανία είχε μια διασκεδαστική και συνάμα ανθρωπιστική ιδέα: να ανεβάζει φωτογραφίες όπου προβάλλεται το στήθος-μαζί με το στηθόδεσμο-, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η 35χρονη παρακινεί τους χρήστες να κάνουν το ίδιο και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τα αναμενόμενα και πλέον οι φωτογραφίες στα social media υπό το hashtag «Bangers to Cancer» έχουν γίνει viral.

Μέχρι στιγμης έχουν συγκεντρωθεί 3.400 λίρες, χρήματα τα οποία έχουν δοθεί σε οργάνωση για την καταπολέμηση του καρκίνου









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...