Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ".

Κανένας δεν μπορεί να υποκαταστήσει Θεσμούς και Αξίες !

Ο ρόλος της Εκκλησίας είναι συγκεκριμένος και κανείς δεν μπορεί να τον ακυρώσει ούτε να επιβάλλει δικές  του Αρχές και  τρόπο λειτουργίας  !

Τα μέλη του συλλόγου μηχανικών Αλμωπίας κατά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο είχαν διαφορετικές απόψεις για το θέμα  της κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων  από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού  Αγίου Νικάνδρου Αριδαίας 

Ο σύλλογος μηχανικών Αλμωπίας αποφάσισε  να υποβάλλει ένσταση κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου με σκοπό να την ακυρώσει .

Επιλεκτική λοιπόν  η ευαισθησία του συλλόγου μηχανικών Αλμωπίας αφού για άλλα θέματα που αφορούσαν την πόλη της Αριδαίας  όπως για την νομιμότητα των παραχωρηθέντων εκτάσεων που έγιναν σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 96/1999, 239/1999, 230/2000 και 153/2001 αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε θιγόμενες ιδιοκτησίες και όχι όπως αναφέρουν σε ανταλλάξιμες  δεν υποβλήθηκαν ενστάσεις  για την ακυρότητα των αποφάσεων ούτε και προτάσεις .

 Εύλογα προκύπτουν ερωτήματα γιατί δεν  υποβλήθηκαν ενστάσεις κατά των αποφάσεων αυτών  από τον σύλλογο μηχανικών Αλμωπίας  ;

 Οι κύριοι Πασόης Δημήτριος και Κοφτερός Σταύρος  θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις τι ακριβώς συνέβη με τις αποφάσεις αυτές , διότι εκείνη την χρονική περίοδο  ήταν δημοτικοί σύμβουλοι  και ασφαλώς γνωρίζουν καλά το θέμα των παραπάνω αποφάσεων .

  Τέλος ας αφήσουμε την εκκλησία να  επιτελεί το κοινωνικό της έργο  χωρίς ενοχλήσεις
και εμπόδια  και ας μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που περνά  η χώρα μας !

Ακομμάτιστη
Δράση 
Ανάπτυξης 
Κατοίκων 
Αλμωπίας                                                   

Ανδρέας Κόγιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...