Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δεν κλείνει το Κέντρο Υγείας Άρνισσας, ούτε φυσικά κανένα άλλο Κέντρο Υγείας»

«Δεν κλείνει το Κέντρο Υγείας Άρνισσας, ούτε φυσικά κανένα άλλο Κέντρο Υγείας», την διαβεβαίωση αυτή έδωσαν στον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ.Επαμεινώνδας Καλλίρης, όσο και ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Δημοσθένης Ανδριόπουλος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Ηλίας Τσιαμήτρος.
Αιτία της παρέμβασης αυτής, ήταν οι φήμες οι οποίες αναφέρονταν σε κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Άρνισσας και δημιούργησαν αναταραχή και ξεσηκωμό στους κατοίκους.
Να σημειωθεί, ότι παρόμοιες φήμες, είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για το Κέντρο Υγείας Σκύδρας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ξεκαθάρισε δια στόματος του κ. Καλλίρη, ότι κανένα Κέντρο Υγείας δεν θα κλείσει, ούτε φυσικά της Άρνισσας και σύμφωνα με το νέο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, θα ενισχυθούν ώστε να μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...