Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΛΑΣ.

Την κατ´ εξαίρεση μεταφορά προσωπικού για την αστυνομική διεύθυνση του Ν. Πέλλας ζήτησε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης.   
 "Συνάντηση του Βουλευτή με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης"

Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να του εκθέσει από κοντά το σοβαρό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού Πέλλας λόγω της μεγάλης έλλειψης στελεχιακού δυναμικού.
Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης αναφέρθηκε στη μεγάλη έλλειψη, η οποία δημιουργεί μια τεράστια δυσαναλογία του αριθμού που αναλογεί σε κάθε αστυνομικό ανά κάτοικο, ποσοστό που, αν συγκριθεί με τις περιπτώσεις των όμορων νομών, συμπεραίνεται ότι αποτελεί αδικία τόσο για το προσωπικό της υπηρεσίας όσο όμως και για τους κατοίκους του Νομού Πέλλας.
Ο κ. Σταμενίτης παρουσίασε αναλυτικά το στοιχεία στον Υπουργό, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι για το Νομό Πέλλας αντιστοιχεί 1 για 489 κατοίκους, ενώ για το Νομό Κιλκίς 1 για 141 κατοίκους, για τον Νομό Ημαθίας 1 για 360 κατοίκους, για το Νομό Χαλκιδικής 1 για 187 κατοίκους και για το Νομό Πιερίας  1 για 315 κατοίκους. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία η διαφορά του Νομού Πέλλας με τους άλλους Νομούς της Μακεδονίας είναι πολύ μεγάλη, γεγονός που δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά.
Ως εκ τούτου βάσει των στοιχείων ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον κ. Δένδια την κατ' εξαίρεση μεταφορά επιπλέον προσωπικού προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας ώστε η υπηρεσία να λειτουργήσει κανονικά και οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια.
Ο Υπουργός, ο οποίος πράγματι εντυπωσιάστηκε από την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην Πέλλα και στους υπόλοιπους Νονούς, τόνισε στον κ. Σταμενίτη ότι θα γίνει διεξοδική έρευνα των στοιχείων για την εξακρίβωση των λόγων για των οποίων εμφανίζεται αυτή η ανισότητα και στη συνέχεια θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθούν τα τεράστια κενά που υπάρχουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...