Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ




Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή το υπόμνημα του Επιμελητηρίου Πέλλας, σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν στις μεταβιβάσεις των ακινήτων με καταστροφική επίπτωση σε όλους τους κλάδους της οικοδομικής δραστηριότητας.  
Ο Βουλευτής με την αναφορά του επισημαίνει ότι ο κλάδος της οικοδομής, ο οποίος στηρίζει πάνω από 160 επαγγέλματα, έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο πλήγμα από όλους τους κλάδους της οικονομίας.
Επιπλέον, ο Γιώργος Καρασμάνης ζητάει με την αναφορά του από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών να ληφθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την επανεκκίνηση του κλάδου της οικοδομής, με την κατάργηση του φόρου υπεραξίας των ακινήτων και την κατάργηση του πόθεν έσχες στην απόκτηση πρώτης κατοικίας, όπως ακριβώς προτείνει και το Επιμελητήριο Πέλλας στο υπόμνημα του.    
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Καρασμάνης ήδη στο Νομοσχέδιο για την φορολόγηση ακινήτων είχε καταθέσει πρόταση για μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων στο 3%, η οποία μάλιστα έγινε αποδεκτή και συμπεριλήφθηκε στον Νόμο και θα συμβάλει στην τόνωση της αγοράς ακινήτων.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...