Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ.

Θρίλερ στη Ρωσία: Νεκρός ο υπεύθυνος για τo ατύχημα με τα «ολυμπιακά δαχτυλίδια»

Ένα θρίλερ φαίνεται να ξεκινά λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι της Ρωσίας.


Ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος για το λάθος της λειτουργίας των πέντε γνωστών δαχτυλιδιών των Ολυμπιακών Αγώνων, το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις στο σώμα του άτυχου Borris Avdeyevο, βρέθηκαν πολλαπλές μαχαιριές.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας, που ήταν υπάλληλος της τεχνικής Avdeyev, δέχθηκε τα «πυρά» έπειτα από τη βλάβη που στάθηκε ικανή το βράδυ της Παρασκευής να «εκθέσει» ολόκληρη τη Ρωσία με τις πέντε νιφάδες χιονιού που ενώ έπρεπε να μετατραπούν στους πέντε γνώριμους Ολυμπιακούς κύκλους, δεν έγινε, παρά μόνο στα πρώτα τέσσερα. 

Αν και το σώμα του ήταν άσχημα παραμορφωμένο, μέχρι στιγμής αξιωματούχοι αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία που να οδηγεί κάπου. «Σίγουρα υπήρχαν πληγές και μώλωπες σε όλο το σώμα, αλλά ποιος ξέρει πώς προκλήθηκαν. Ίσως σκόνταψε και έπεσε σε ένα σύνολο μαχαίρια», σχολιάζει ο αξιωματούχος. 

«Είναι τρομερό όταν ατυχήματα όπως αυτό συμβαίνουν. Αλλά και πάλι, ίσως ο κ. Avdeyev θα πρέπει να το είχε σκεφτεί πριν τα κάνει μαντάρα με τους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΑτυχήματα τείνουν να συμβαίνουν σε ανθρώπους που προδίδουν Ρωσία», αναφέρουν οι ίδιες πηγές. 





ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...