Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ.

Φτιάξτε με επιδότηση μία οικογενειακή μονάδα ζυμαρικών

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, είναι δύσκολο να αποφασίσει κάποιος να ανοίξει μία δική του επιχείρηση.
 Ωστόσο η βιοτεχνία ζυμαρικών φαίνεται πώς αποτελεί απρόσμενο «θησαυρό» για τους επίδοξους επενδυτές, με την επιδότηση για τη δημιουργία μίας μικρής βιοτεχνίας να αγγίζει έως και το 60% του κόστους.
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ένθετο Αγροτικός Τύπος της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, ανάμεσα στα προγράμματα που μπορούν να στηρίξουν μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση είναι το Leader, που αφορά την επιδότηση για την περιφέρεια και ο Επενδυτικός Νόμος.
Η Επιδότηση για την περιφέρεια είναι ένα πρόγραμμα που αφορά τις αγροτικές περιοχές της χώρας και το τρέχει η Αναπτυξιακή Εταιρεία κάθε περιοχής, περιορίζοντας τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδοτεί την παραγωγή μακαρονιών ρυζομακάρονων κουσκους και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων, ενώ το ποσοστό της ενίσχυσης εξαρτάται από την περιοχή όπου θα πραγματοποιηθεί η επένδυση.
 Βάσει προγράμματος, το ανώτατο κόστος επένδυσης για τη δημιουργία βιοτεχνίας ζυμαρικών ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.
Από την άλλη ο Επενδυτικός Νόμος, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός για υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, προσφέρει επιδότηση από 25% έως 50% και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία θα γίνει η επένδυση.
 Οσο για το ελάχιστο ύψος επένδυσης, για τις μεσαίες επιχειρήσεις είναι τα 500.000 ευρώ, για τις μικρές τα 300.000 ευρώ και για τις πολύ μικρές 200.000 ευρώ.
Και οι δύο μέθοδοι καλύπτουν δαπάνες κτιριακών εγκαταστάσεων, διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, αγοράς καινούργιου μηχανικού εξοπλισμό, προβολής και προώθησης των προϊόντων και μελέτης μελέτης-εγκατάστασης συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και ποιοτικών σημάτων.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...