Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο βίντεο: Γεννήθηκαν αλλά νόμιζαν

 ότι ήταν ακόμη στη κοιλιά της μάνας τους




Απίστευτο βίντεο: Γεννήθηκαν αλλά νόμιζαν ότι ήταν ακόμη στη κοιλιά της μάνας τους
Το απίστευτο βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει δυο πράγματα. Αρχικά, πόσο δεμένα είναι μεταξύ τους τα δίδυμα. Και κατά δεύτερον ότι με τις κατάλληλες συνθήκες, τα μωράκια δεν καταλαβαίνουν εάν έχουν γεννηθεί και συνεχίζουν να νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμη στην κοιλιά της μανούλας τους.

Στο Παρίσι στην μαιευτική κλινική Clinique de la Muette, χρησιμοποιούν μια μέθοδο χαλάρωσης των νεογέννητων που είναι εκπληκτική. Ειδικοί τα παραλαμβάνουν αμέσως μόλις γεννηθούν και τα τοποθετούν σε μια λεκάνη με νερό το οποίο έχει τη θερμοκρασία που ένιωθαν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους, λίγα λεπτά πριν. Επί 15 λεπτά μέσα στο νερό τα χαϊδεύουν και τους κάνουν μασάζ. Τα μωράκια συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται μέσα στην κοιλίτσα της μάνας τους, άρα σε ένα γνώριμο για εκείνα περιβάλλον, νιώθουν ασφάλεια, δεν στρεσάρονται και η μετάβαση στην κανονική ζωή επέρχεται ομαλά.
Στο βίντεο θα δείτε πως συμπεριφέρονται τα μωράκια μέσα στην κοιλιά και πόση ασφάλεια νιώθουν. Πάντως να τονίσουμε ότι οι ειδικοί στης κλινικής προειδοποιούν τους γονείς που γεννούν στο σπίτι και που θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο, να μην τον επιχειρήσουν, αφού ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη δουλειά αυτή είναι εξειδικευμένος και γνωρίζει τι πρέπει και πως πρέπει να το κάνει.
Δείτε το πραγματικά εξαιρετικό βίντεο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...